Skildring av en sann historia

Jag fryser idag, kallt här hemma. När kan man byta ut sin header till höst, har nämligen gjort en ny, fniss?!
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej.

Här är det eftermiddag och jag ska snart ge mig iväg och hämta tösen från fritis. Jag har pluggat och ämnet är Montessori och de olika perspektiven och pedagogiken kring det. Man ska tänka och skriva om hur jämförelsevis montessoris grund är mot andra förskolor och sättet att jobba. Jag har själv jobbat både på montessoriförskola och vanlig förskola och jag har med det sagt då sett det i praktiken också. Mitt första jobb när jag flyttade hemifrån var på en Montessoriförskola på Lidingö. Där jobbade jag fram tills jag träffade BQ och fick då långvikariat på en Montessoriförskola här i stan fram tills jag börja jobba på ett annat ställe.

Vet du vad Montessori är och har du eller dina barn gått på Montessori?

Ett äckligt svin som borde fått sitt straff mycket tidigare!

På Netflix finns en serie på 4 delar om sexförbrytaren Jeffrey Epsteins – Uppgång och fall. Man får följa skildringen av hans story kring när han i flera års tid förgriper sig på tonåringar och får dem lockade till sig genom att han är en av Usas rikaste och han lockar dem med utbildningar och resor och allt tjejerna kan drömma om för att utbyta sex med honom. Han skapar med tjejerna också någon form av sexhandel då tjejerna som kommer dit ombeds att ta med sig sina skolkamrater och vänner. Med tanke på att han är en kändis och väldigt omtalad, inflytelserik och förmögen så lyckas han hela tiden köpa sig loss från polisanmälningarna och straffen han bör få. Det är en bra dokumentär och toppen att man får se så stor del av tjejernas story i allt det här.

Den är faktiskt väl värd att se och jag lovar man blir väldigt berörd och man förstår knappt att det är sant. Det handlar om säkert mer än 100 tonårstjejer som han har i sitt grepp.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Skildring av en sann historia

  1. Oj tror inte att det där är något för mig för kollar jag på sånt så blir jag arg och äcklad och ledsen. Förstår inte hur vissa tänker när dom gör sådana saker. Vad får dom ut av det ?

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.