Njuta av en rykande god dryck

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej

Jag förstår inte vad dagarna tar vägen, poff blir det morgon. När man lämnat tösen till skolan, är det studier och sedan är det full fräs tills man ska hämta henne. Nu är hösten igång eller på god väg känns det som, nu inser man att semester och ledighet är över för ett tag. Jag känner att jag hinner inte med blogglivet som jag behöver. Jag hinner inte prioritera den som jag vill, jag vill lägga ner mer tid på blogginläggen och även hinna besöka bloggare lite mer än jag hinner just nu. Jag hade mer tid med bloggen då jag jobbade än vad jag har nu, men tror såklart att det beror på att jag är trött i skallen och vill bort från datorn när jag tar paus från studierna. Jag prioriterar även motionen nu och jag går en rask långpromenad varje kväll, så skönt. Även om hösten är på ingång och semester och ledighet är över så ska man fortsatt passa på att njuta till en god varm dryck i sensommar solen.

Njuta av en god varm dryck i fint porslin

När vi skulle åka till Gotland så kikade jag runt på allt möjligt och hittade då fler butiker jag ville besöka. Jag var in på flera stycken butiker som sålde snyggt porslin. Kan säga att det var fler fina muggar där man hade kunnat njutit av varm god dryck i. En butik jag var in i var ju Verkstan – The Social Life i Ljugarn. En annan butik som jag fått tips om och tänkt besöka är Made By Phil som håller till i Falun, alltså hur underbara är inte hennes sortiment. Linda som är butiksägare jobbade innan som lärare och hösten 2019 vågade hon satsa på sitt intresse och skapade då butiken Made By Phil. Alla butikens muggar är tillverkade i stengods och även med tunna kanter då det är godast att dricka ur.

Jag älskar denna mugg och hade gärna njutit av den med varm dryck i höst

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Njuta av en rykande god dryck

  1. Jag är likadan gällande bloggen, studierna – speciellt nu när vi har dem på distans – gör att man blir alldeles matt och bara vill dra sig undan från datorn! Jättefin mugg från Made by Phil! Jag om någon längtar verkligen till höst nu!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s