Short hair don´t care – I love it!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej.

Alltså JAG VÅGADE, idag var jag till min fina frisör ANNA och jag sa kör, jag visade en bild på en tjej med kortklippt, tuff sexig frisyr får man faktiskt säga det. Jag ångrar mig inte jag är toknöjd och tycker att det vart superfint. Gillar då man kan göra den både elegant och busig, det går ändra i massa fina stylingar. Nu har jag bytt om och bär upp den med röd klänning, jeansjacka och röda läppar, ska strax hämta tösen så ska hon och jag ner på stan och köpa lite nya kläder till henne, hon börjar växa ur allt här hemma, stora tjejen. Det gick bra att färga och greja med håret och frisören rådde mig att använda det schampot jag använt ett tag som jag ville byta ut tills jag är helt problemfri så får jag smyga mig fram och testa med annat sedan. Ja det blir då således att byta tillbaka till Maria Nila Soft.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Short hair don´t care – I love it!

  1. Du blev riktigt fin Indien nya frisyr 😊 skulle med behöva klippa mig .
    Ja barnen växer som gräs tycker jag 😊

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.