Det blir ett big no no på den!

Färgbevarande och vårdande schampo för dig som har färgat eller slingat hår. Ger glans och framhäver färgens lyster. Innehåller antioxidanter, UV-filter och vårdande mineraler från havet som återfuktar, stärker håret och ökar elasticiteten.

Björn Axen Färgbevarande shampoo

Hej

Som ni såg så fungerade inte mitt förra shampoo lika bra längre som jag använt i 2 – 3 år, jag har vuxit ur det kan man säga. Mitt schampo jag skrev om är Maria Nila, det har varit toppenbra och jag har inte haft några problem med hårbotten och håret har varit friskt och lent. Nu tycker jag dels att det är för dyrt och det räcker inte särskillt länge, sedan blir det inte samma lyster i hårfärgen som innan, Håret ser för sammanflätat ut och slingorna framhävs inte. Jag skrev om det här – Dags att förnya sig

Total fiasko och trasig hårbotten

Jag gick då till en frisör och vi kom fram till att detta skulle passa mitt hår –Milkshake Integrity Shampo och Milkshake Integrity Balsam. Jag testade någon vecka och då var jag såld tyckte det var toppenbra, skrev om det här – Nyslingad effekt. Har nu använt det i 3 veckor och BIG NO NO på det. Jag får fett hår i underhåret. Det kliar och man känner en fet hinna i hårfästet vid nacken. Jag har fått jätteklåda och man känner igen ren effekt på håret alls. För att kunna reda ut håret behövs mycket balsam, knappast bra blir det ju än mer fett. För att få en ren känsla på håret behöver jag tvätta det tre gånger också. Alltså detta är sista veckan det är såhär. Första veckorna kändes det inte så. Jag blev faktiskt lite orolig och rädd att schampot förstört mitt hår. Jag som alltid har så bra kvalité och glansigt mjukt hår. Jag har då faktiskt använt BQ,s shampoo ett vanligt som han köper på affären och nu känner jag igen mitt hår igen. Det är blankt, lent, fräscht och inte fett. Han använder TRESemmé.

Förmodligen har jag förutfattade meningar

Jag må hända är knasig eller så, men jag vill använda frisörschampo eller schampo som Kicks och sådana butiker säljer och inte de märken som man köper på Ica eller Hemköp. Klandrar inte den som gör det och dömer ingen. Säger inte att ni gör fel med era hår, men JAG VILL KÖPA schampo som salonger och skönhetsbutiker säljer. Jag har då läst och kikat runt och tycker att Björn Axens färgschampo verkar vara bra och läst fler omdöme att det verkar vara ett bra schampo med. Har någon testat det och hur har det fungerat för er?

Vilka schampo och balsam använder ni?, samt det är då viktigt att veta hur er hårbotten är?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Det blir ett big no no på den!

  1. Är så dålig på allt med hår att göra att min syrra (som pluggat frisör) börjat ge mig en flaska shampoo i julklapp varje år så jag slipper tänka på det nå mer hahaha :’D

    Gilla

  2. Köper med hos frisör men enbart för att jag har så känslig hårbotten och behöver deras råd och hjälp. Använder mig av Kevin Murphy nu och det funkar bra för min hårbotten. För dyrt för ett schampo kan jag dock tycka men å andra sidan är det väldigt drygt och räcker länge trots att jag alltid kör 2 tvättar.

    Blev ju en hel uppsats 😄

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.