En känsla där det inte är rätt?!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej

Nu var det redan lördag igen och det är väldigt varierat väder vad jag kan se. Bellis och jag ska iväg hem till min kompis Camilla och hennes son Oscar en sväng nu på förmiddagen. Oscar och Camilla har flyttat till en lägenhet och jag har inte hunnit sett hennes lägenhet nu sedan hon flyttade från huset så det ska bli kul att se hur hon fått i ordning det. Skönt till veckan ska jag klippa mig och färga utväxten det ska bli skönt faktiskt. Jag använder mycket diadem nu, dels för som kortklippt får man inge styr på håret då det börjar bli ”långt” och även nu någon vecka innan man ska till frissan så har man inte så rolig utväxt och det döljer faktiskt diademet bra.

Ska tipsa om en serie vi börjat följa Partisan, den är toppenbra faktiskt måste jag säga. Den går på ViaPlay. Det handlar om en man som får jobb i en vacker och idyllisk omgivning på företaget Jordnära. Det som är märkligt är att han inser att det förekommer lite skumma saker där. Han får dåliga vibbar och inser att det är värre än han trodde. Johan Rehborg och Fares Fares är med och både de två är ju jättebra skådisar.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “En känsla där det inte är rätt?!

  1. Har aldrig hört tala som den här serien men ku med tipps 🙂 härligt att ska hem till din vän 🙂 hoppas ni får en fin dag ❤

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.