Spotta blod och lyckat resultat!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej.

Pheew nu var det dags för muntlig examination idag igen och det kan verkligen variera hur länge det håller på. Idag tog det endast 10 min och jag fick det betyget jag ville sedan då läraren satt betyg. Ibland tar det de 30 min som behövs och en annan gång tog det 15 min. Det beror väl på om de vill veta mer som jag ej fått med i veckouppdragen som man lämnar in för varje månad. Idag sa hon att du kan ju det här och detta är egentligen bara för att vi ska se att du är du. Jag fick svara på fler frågor och jag kunde svara på allt, YES! Nu tar jag helg från studierna och så ska jag fira nu strax med att göra om mina naglar. Jag kikade på massa bilder igår och har ändrat mig tusen gånger om, men nu tror jag jag bestämt mig för vilken bild jag ska visa upp. Sedan hoppas vi väl att de gör som jag visar också då, eller för den delen än bättre.

Nu kommer tandsköterskan Mirre fram!

Jag inser att jag slarvat, man äter sämre och man har mer för sig på sommaren att tänderna också får lida då. I morse åkte mellanrumsborstar och plaststickor fram och oj jag blödde en hel del och det ÄR INTE BRA. Sköter man nu och fortsätter med plaststicka och mellanrumsborstar så kommer det åka tillbaka dina tandköttsproblem och man kommer se att man spottar mindre blod. Bästa plaststickan på marknaden anser jag som privat och även yrkesmässigt är PARO Ultratunna Plaststickor. De är formade som utrymmen mellan tänderna är just för att komma åt i alla utrymmen. Det är dock väldigt viktigt att man lyssnar på var just ens egen tandläkare säger. Jag måste ha grön, lila mellanrumsborsta och även dagligen plaststickan för att få mina tänder ordentligt rena. BQ har endast plaststickan då han typ inga utrymmen har (lyllo honom). Jag vet ju hur man gör eftersom jag jobbat i yrket och jag får bort min tandsten själv, men det är ganska svårt och jobbigt.

Sköt om era tänder, det är mycket viktigare än man tror.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Spotta blod och lyckat resultat!

 1. Grattis till den lyckade examinationen!

  Jag älskar att ta hand om mina tänder men bet i alla fall sönder en tand i början av året. Har nu insett vikten av att få en bra tandläkare som kan göra en bra lagning. Jag har ju inget att jämföra med sedan tidigare då mina tänder är välskötta. Men nu vet jag! 🙏🏻

  Gilla

 2. Vad skönt att det gick bra på redovisningen. Har alltid haft problem med tandsten, och missar jag tandstickorna har jag problem sen. Blöder och har så ont.

  Gilla

 3. Vad kul med redovisning och att du fick det betyg du ville ha 😊 ja jag slarvar med dom där tandstickorna jag med usch och fy

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s