Skyll inte på Gotland – Nya naglar!

Hej.

Fredag och stundande fredagsmys på gång, det gillar vi inte sant? Vi ska såklart kika på Fångarna På Fortet. Det har jag alltid gillar sedan det startade. Tänk när det startade då hade vi mys till det jag och min familj. Det fortsätter än och nu har jag fredagsmys tillsammans med min egen familj.

Covid-19 testad och nya naglar.

Fler i min omgivning som är nojiga för vi varit på Gotland att vi ska ha blivit smittade och ska smitta folk. Har fått ”antydan” om det. Likaså har även BQ fått det från olika håll. Jag säger bara hur ORKAR MAN?! Jag trodde att man kunde smittas lika mycket för att man varit och handlat eller att jag tar bussen, BQ jobbar osv. BQ har i alla fall blivit sjuk och han var i går och covid-testade sig. Han fick träffa en sköterska i typ rymddräkt och allt som sig bör. Det var obehagligt att testa sig då de kör ner en sticka som ska ända genom näsan ut i svaljet. Efter det gör de som vanligt då de tar halsodling att de tar sticka ner i svaljet. BQ fick svar idag och han har inte i detta test visat någon covid-19 infektion. Han har då således bara någon förkylning med feber och halsont.

Som ett vackert tulpanblad och tulpaner

Jag har idag fixat nya naglar och det vart så fint och nästan lite känsla av en vacker TULPAN, ett tulpanblad.Det syns ej så mycket på bilderna, men de enfärgade naglarna har mörkt vinröd krakulerat mönster i sig och så har även tipparna på fade-naglarna också. Det syns tydligt i verkligheten och är en snygg extra detalj.

Vad tycker ni då?

Såhär såg de ut innan jag gjorde om dem

”Naglarna de som är enfärgade rosa, + topparna på fadenaglarna har en mörkare vinröd krakelering i sig som är svårt att se på bilderna, men nu ser ni här på förstoringen. Det syns tydligt i verkligheten och är snygg extra detalj”

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

16 reaktioner till “Skyll inte på Gotland – Nya naglar!

 1. Minns att jag också tyckte om att titta på Fångarna på fortet när det gick när jag var yngre 😊
  Ja, Coronatestet låter inte kul. Hoppas jag slipper.

  Gilla

 2. Ja det är tragiskt att man ska ge missnöje jämt i andras liv. Folk ska alltid vara så klumpiga. Skönt att han inte hade covid. Så otroligt fina naglar och beskrivningen du ger, tulpaner, det var toppenbra beskrivning för man får den känslan på de ljusare naglarna.

  Gillade de innan också, snyggt med den form och längden.

  Gilla

 3. Vad bra att han kunde gå och testa sig och att han bara hade vanlig förkylning. Men förstår hur ni tänker. Tänker så jag med lite att det borde inte spela någon roll vart man är 🙂

  Gilla

 4. Tröttsamt att höra sånt där. Jag har hela min familj på Gotland och kom nyligen hem efter 12 dagar där. Även om det är många sjukdomsfall och mycket folk, så vet man ju själv hur man har betett sig, och hur man skyddat/inte skyddat sig. Jag tex, hälsade på hela släkten (och den är inte liten) men var inte ute och trängdes på stranden, jag höll avstånd i affärer, på loppisar och liknande. Ändå fick jag höra att ”kom inte tillbaka med Corona sen.” Suuuuck!

  Gilla

  1. Ja visst är det tröttsamt. Det smittar ju lika mycket överallt. Många skrämde upp oss innan så man nästan inte vågade åka först. Ohh så härligt, då var vi på Gotland samtidigt. Vart på Gotland håller ni till.

   Gilla

   1. Vi var där 24 juli – 3 aug. Håller till lite här och där, men mestadels i Stenkumla vid min mor. På norra ön bor far, syster och mormor, så blev en hel del åkande. Vad gjorde ni för kul när ni var nere?

    Gilla

 5. Jag tror jag ska börja fixa naglarna igen när jag får igång min ekonomi, jag kommer göra lika längd som dina… Älskade att ha långa innan men nu är det bara ivägen! 😛
  Men ska bara hitta någon bra nagelterapuet här i Helsingborg :/

  Gilla

 6. Oj, det är många år sedan jag tröttnade och slutade titta på fångarna på fortet. Likaså lets dance och idol.
  Tycker det vore kul om de kom på något nytt nu.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.