Grekland, blir det av tro?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej.

Nu när skolan börjar så kommer saker och ting försvinna. Denna fina klänning hade tösen på sig igår och jag är jättenoga med att namna kläderna. Den hade hon tagit av sig och satt på sig annat istället, den är nu spårlöst poff försvunnen. Antagligen kommer den fram annars är det så. Tycker dock det är lite synd, för den är så fin. Även ett par nya sandaler försvann innan sommaren och nu är de också borta. Jag har letat i VEM DÄR? lådorna, men de finns ej där. Jag känner mig också besvärad för de vill inte att man är inne på skolan som föräldrar nu i coronatider heller.

Blir det Grekland till nästa sommar?

Vi har ju sagt att vi ska åka utomlands varannan sommar och då var det ju tänkt att vi skulle åkt till Grekland till kommande sommar och det hoppas vi fortfarande på att det ska bli av. Vi pratar även om att åka till Gotland igen och utforska mer av stället då det finns massor mer att utforska och se där. Vi har ju förstått att vi har inte ens sett en bråkdel av det man kan och bör se på öjn. Gotland känns ju också som Grekland på vissa ställen tycker jag faktiskt.

Vilka är era smultronställen?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Grekland, blir det av tro?

 1. Men oj, att kläderna försvinner så som de gör! Hoppas de kommer tillbaka så småningom! Tråkigt att det inte blir någon utomlandsresa men jag skulle inte tacka nej till Gotland heller! Verkar vara så himla vackert där och blev ännu mer sugen efter jag såg era bilder :> ❤

  Gilla

 2. Vad tråkigt att hennes saker försvinner 😢.. Hoppas dom kommer till rätta 😊..
  Hoppas ni kommer till Grekland

  Gilla

 3. Vad tråkigt att det försvinner saker . Hoppas klänningen kommer fram 🙂 Nästa sommar tror jag allt med corona har löst sig så då kan ni säkert åka 🙂 Kram

  Gilla

 4. Hoppas det blir så det kan bli Grekland.
  Åh, var har du varit i Grekland?
  Älskar det landet med alla sina underbara öar, naturen, musik och maten 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.