Köpstopp är frustrerande, stopp?!

Lucky Charm Dress / Run Wirh The Sun Dress / Fairy Fantasy Sweater

Bilder är såklart från deras sida

Hej.

Tänk att man alltid är sugen att shoppa nytt när man verkligen inte har råd. Denna tiden på året dammar det i plånboken typ. Köpstopp är frustrerande, får man säga stopp då?! Har man barn så måste man alltid shoppa nya kläder inför hösten. Vi måste köpa ny skaljacka och nya regnstövlar. Vi måste även shoppa lite mer kläder till henne också, hon växer ur storlek 122 nu och det är 128 som gäller. Det är dags att börja sälja undan och samla ihop inför loppis igen när det kan bli aktuellt. Här visar jag plagg ifrån Odd Molly, det är ett märke jag alltid gillat. Det ger lite hål i plånboken så är det, men ajajaj så snygga kläder de har. Visste ni det att om man blir medlem hos Odd Molly så får man reda på erbjudanden och sånt före andra. Det är både förmåner och VIP-erbjudanden. Det såg jag nu när jag läste på deras sida. De har stor REA där inne nu också. Jag ska faktiskt in och kika om jag kanske unnar mig något i alla fall.

Äger ni några plagg från Odd Molly?

Första skoldagen och inlämnat uppdrag!

Idag var det som sagt första skoldagen för tösen och det verkar då som om att hon haft en bra dag. Hon var så mallig över att ha sin egna skolbänk och berättade vad hon hade i den. De hade fått egen pärm, mapp, penna, kritor och ja det var det ena och andra. Hon berättade att fröken sagt att man skulle ta med mjuka träningskläder och inomhusskor till idrotten. Inneskor lär vi också köpa för de har hon vuxit ur. Var gulligt och se schemat som fröknarna skrivit ut. Nu har man koll på hur hennes dagar ser ut. Jag då, jag har även lämnat in mitt sista uppdrag i denna kursen. Jag har muntlig digital examination på fredag. Tänk vad tiden går fort. Det är 7 månader sedan jag börja studera. Det är drygt 8 månader sedan jag slutade på mitt jobb och satsa på att studier istället. Tänk att man tänker om i livet trots att man inte är ”ung” längre. Vad är ung egentligen? När börjar man klassas som gammal i dagens samhälle?

Någon som börja jobba efter semester idag?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Köpstopp är frustrerande, stopp?!

 1. Gillar verkligen Odd Molly jag också, så söta plagg de har! Som du säger är det kanske lite saftiga priser, men gillar att hellre lägga pengar på lite dyrare då jag heller inte handlar så mycket till mig själv annars 😀

  Gilla

 2. Jag väntar och bidar min tid har undvikit affärer nästan hela det här året som lön för mödan så får jag Corona i alla fall.. När jag blir frisk är det slut på köpstopp här, då ska jag frossa i shopping 🛒… 😘 💕

  Gilla

 3. Härligt att det gick bra på hennes första dag på skolan 😊..
  Karim har 128 nu med 122 är för små haha

  Gilla

 4. Det är alltid så att man hittar massor man vill ha när man inte ska köpa något. Jag borde med ha köpstopp ett tag framåt men just nu finns så mycket jag vill ha 🙈

  Gilla

 5. Ja, denna årstid känns det som om man vill hålla hårt i pengarna när man spenderat mycket på sommaren haha. Härligt att det gått så bra för Bellis i skolan 😀

  Gilla

 6. Tur man inte känner det hela tiden att man vill köpa nya kläder. 😄
  Jag tillhör nog de som förvisso gillar kläder men köper nya då det behövs. 🙂

  Kul att det gått bra i skolan idag 😊

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.