Mot kräftskivan!

Redo för kräftskiva

Hej

Sådärjha, redo och festklar för kvällens kräftskiva. Egentligen skulle man väl haft en orange eller röd klänning idag, men det fick bli denna, tycker den är så fin. Varmt är det också, vi hade 30,5 idag mitt på dagen, så misstänker att det är väl 27 grader nu kanske. Känner mig lite ensam ikväll att min andra hälft inte är med då de andras kommer vara det, men så är det. Svårt att få barnvakt i coronatider. Idag åkte vi till Sala för att sola och bada vid ett fint badställe, men där var det smockat av folk, totalt smockat kan jag säga. Så vi satte in ett ställe i GPS som hette Paradisbadet, där var det jättefint måste jag säga. Mindre, men ack så mysigt, dit kan vi tänka oss fler gånger.

Nu ska jag pudra klart näsan lite till sedan bär det av .

Ha en trevlig kväll

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du

Dela det här:

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Mot kräftskivan!

  1. Såg ut som klänningen var jätte fin 🙂 tråkigt att din man inte kunde följa med men ibland kan det vara kul att vara ensam med och kunna prata med alla andra:) härligt med sol och bad, det blir det här med!

    Gilla

  2. Klänningen sitter som smäck på dig. Perfekt val! Jag tycker plagget är hur fint som helst, var har du köpt klänningen?

    Det har verkligen varit smockfullt på många av stränderna här i Varberg, vad jag hört av andra och läst i tidningen. Jag var på mitt första riktiga strandbesök i förrgår och valde då att åka till en strand på landet och under folks vanliga arbetstider. Då var det lugnt.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.