Känns lite vemodigt, är vi redo?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej.

Det är dags för mig att göra om naglarna, ska invänta lönen först bara. Jag har funderat fram och tillbaka vilken färg jag ska ha denna gången. Jag tror att jag kommit fram till vad, ni ska få se sedan, en liten cliffhanger. Nu är det i alla fall en ordentlig utväxt på gång på dem som ni ser, det är en månad sedan jag gjorde om dem nu. De har hållt väldigt bra. Jag har i alla fall tänkt blåa, röda, mörkröda eller matt nuderosa. Så ja någon av dem blir det. Ni får gissa får vi se om någon gissar rätt i slutändan. När jag väl är där kanske det inte blir någon av de färgerna. Ska man köra på höstgfärger nu? De ska ju ändå hålla i 5 v och under de vekorna har det blivit höst. Det känns ju lite vemodigt att känna så.

Känns lite vemodigt, är vi redo?

Ja vissst känns det lit vemodigt då man tänker så, att hösten är nära. Än kommer vi ha sensommar och brittsommar vi ska njuta av först. Det slog mig nu att det är fredg och BQ,s sista semesterdag, för lördag och söndag är han ju alltid ledig ändå. Han börjar jobba på måndag och Bellis börjar skolan på tisdag. Jag ska plugga hemifrån själv om dagarna igen och det blir tomt och tyst. Jag som fått plugga i 6 veckor med en tös hemma och vi har fått in bra rutiner på det. Nu kommer vi in i rätta rutiner, som är rätta rutiner igen med tidig morgon, skolbuss, fritis. Det kommer bli vabb och man kommer oroa sig mer för corona igen då allt drar igång. Vad kommer corona ta vägen i höst?! BQ börjar sin jobbvecka med säljmöte. Efter det sedan 25 års jubileum och en stor fest med övernattning med sitt jobb till kommande helgen.

Nu börjar vi första steget mot hösten. Innan dess njuter via av att vi har vi tre dagar kvar med sol och bad och jag ska på en mindre kräftskiva imorgon till mina kompisar Erica och Oscar. Det var tänkt att BQ skulle med också, men i dessa coronatider har det varit svårt att få barnvakt tyvärr.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.Dela det här:

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Känns lite vemodigt, är vi redo?

 1. Vill knappt tänka på att det är höst på g, och att den inte är så långt ifrån om man tänker att det snart är september! Har ingen susning om vad du tänkt för färger, men kan tro att det blir himla bra i alla fall 😀 Spännande! ❤

  Gilla

  1. Nej usch jag som vill ha sommar, gillar inte grått och trist blir så trött och seg då 😊 åhh 🦞🦞 är ju så gott.
   Kul med nya naglar 😊

   Gilla

 2. Jag tycker augusti hör till sommarmånaderna och sen kommer förhoppningsvis en fin september som både kan bli varm och vacker så hösten dröjer tack o lov lite än tycker jag. 🙂

  Ha en trevlig helg

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.