Fick simma och njuta själv!

Hej.

Vi brassade iväg till Garpenberg utanför Hedemora idag och åkte till en mindre badplats som heter Kuppdammen. Idag fick vi ha i stort sett hela tiden badplatsen för oss själva, otroligt. Det är rent och fräscht där och idyllisk fin omgivning. Idag tog jag mig en härlig simtur en bit bort, så skönt. Det var nog runt 23 grader i vattnet, helt perfekt. Det finns allt man kan behövas där som barnanpassat vid bryggorna. En bryggflotte man kan simma ut till för de vuxna och större barnen. Omklädningsrum och toalett. Möjlighet för att grilla och stor gräsplats för att kunna vara många badgäster. Vi var hit för några dagar sedan och då var det mer folk. Nu var det vi och 4 till som var där. Ett tag hade vi badplatsen helt för oss själva.

”Idag har vi varit på en badplats som heter Kuppdammen. Jättefint där och vi fick hela badplatsen för oss själva. Kuppdammen ligger utanför Hedemora i Garpenberg”

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.Dela det här:

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

10 reaktioner till “Fick simma och njuta själv!

  1. Kuppdammen ser ut som 100-procentig idyll. Fantastiskt ställe ni hittat! Kanske att det ändå är en av fördelarna med att nu undvika trängsel, man måste liksom söka sig bortom det ”vanliga”, vara lite kreativ i valet av bland annat badplatser.

    Gilla

  2. Men så underbart med 23 grader i vattnet. Jag är en riktig badkruka så det måste vara varmt för att jag ska hoppa i. Härligt att ni var i stort sett själva. Det ser verkligen underbart ut!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.