Återanvänd gamla bestick!

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej.

Hemkomna från landet med nytankad energi och flera påsar grönsaker hem. Det var regn i luften då vi var på väg dit, men det vart uppehåll under tiden vi var där, skönt värre. Nu har jag också varit ut på en powerwalk på över en timma, toppenskönt, nu är man igång igen. Det ska fortsätta så också, man mår så mycket bättre. Det blev sen middag/lunch för oss idag då vi trodde svärfar skulle bjuda på mat, opps! De brukar alltid göra det, men BQ hade missat ett sms från dem att vi skulle äta hemma för de skulle bjuda på fika. Rackarns då, så vi fick göra mat lite sent, Bellis fick i alla fall äta något så inte hon skulle vara helt tom i magen.

Återanvänd gamla bestick!

Jag får så mycket inspo då jag är på landet, kolla bara ampeln som de gjort med gamla bestick hur snygg är inte den då? Man kan göra mycket på gamla grejer som man inte tänker på. Här på denna länken som ett ex har man gjort Krokar på en träbit av bestick, det tycker jag var kreativt. Som ampeln de gjort ovanför här, det gör ju faktiskt inget om det blir rostigt, då blir det ju bara än mer effekt. Hur inspirerad blir man inte av de tipsen de visar här – återanvända gamla bestick

Vi kan skapa mycket kreativt och snyggt om vi bara sätter fantasin till. Vem trodde att man skulle kunna skapa en så fin dekoration av ringar, ståltråd och bestick.

Tillbehör

Ståltråd

Gamla bestick

Tre ringar i olika storlekar

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är page-37.jpg

Gör så här

 • Häng-dekorationen är med 3 st ringar i 3 storlekar som är gjorda hål i för att kunna knyta fast varje bestick med ståltråd.
 • Besticken har också fått håll i änden för att ståltråden ska kunna fästa snyggt.
 • Dekorationen blir sedan i tre lager då största ringen är nertill och minsta upptill då såklart.
 • Knyt fast ringarna i varandra så att det bildas olika våningar
 • Viktigt att fördela tyngden på besticken så man får ampeln att hänga rakt då den är klar.
 • Ett tips är att fästa halva mängden bestick då ni hängt upp
 • Fäst sedan fler ståltrådar upptill i översta ringen som du sedan fäster ihop så du på det sättet skapar en hängare/krok och häng upp den på ett lämpligt ställe i din trädgård eller på din balkong.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Återanvänd gamla bestick!

 1. Vilken fin dekoration, jag förstår du blir inspirerad när du ser så fina saker. Eller har du kanske gjort dekorationen själv? I vilket fall är den urtjusig. 😍 Det är en av de saker jag gillar med att vara i rörelse, med att vistas i nya miljöer. När man kommer hem har man alltid en eller flera nya historier att berätta och/eller blogginlägg att skriva.

  Gilla

 2. Haha så läcker! Jag har faktiskt en ljusstake som en vän gjort av gamla bestick som är så himla fin 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.