Mäta sig med Grey’s Anatomy?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej.

En varm solig dag har vi haft idag minsann, 29 grader visade tempen på eftermiddagen idag då vi åkte och handlade. Vi har i alla fall tillbringat dagen på bästa sätt för att få ut en härlig sommardag till. Åkte till grannkommun Sala och till badplatsen vid Silvköparen. Jättefin badplats och bra ordnat för barnen. Vi var där fram till det var dags att äta vid 13:30 ungefär och då åkte vi och åt mat. När vi ätit klart och njutit av den goda maten, husmanskost är alltid det bästa så åkte vi till stadslekparken i Sala ett par timmar. Jag passade då på att gå till centrum och köpa lite sådant som behövdes på deras centrumgalleria. Alltid skönt och rogivande att tillbringa en hel dag utomhus och känna semester.

Då sa det pang sedan kom det hällregn

På kvällen nu så har det åskat och regnat, det vart skön sval luft efter det och som tur var slutade det åska då tösen skulle gå sova för hon är lite nojig för åskan. Nu ska BQ och jag kika på 1 eller 2 avsnitt av Åreakuten som vi börjat kika på. Det är en charmig serie och ganska behaglig att kika på nu, skön kvällsavkoppling. Serien ska visst vara en svensk variant där de tagit inspiration av Grey’s Anatomy. Jag kan se bitar av det och visst den kommer ju inte i närheten av Grey’s Anatomy då det är en serie som klassas som en av de bästa. Det är ändå charmigt att följa karaktärerna i serien och man ser den med ett leende på läpparna.

Se den, den är bra!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Dela det här:

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Mäta sig med Grey’s Anatomy?

 1. Haha, vad lustigt, vi började titta på Åreakuten igår. Vi hade sett klart Maskineriet och behövde något nytt. Vi hade inte hört talas om åreakuten och tänkte att det var någon sorts dokumentär där man fick följa dem ”på riktigt” , men mannen läste att det var en vanlig serie. Jag tror han föll lite för namnet, eftersom vi var en del i Åre under 2019, vi hade våra projekteringsmöten kring fjällhuset där. Håller med, den känns lite lättsam och behaglig att kika på när man ändå inte har något annat 😉
  Grey´s Anatomy har jag aldrig sett… undrar om jag är den enda 😉
  /Maria

  Gilla

 2. Låter som en mysig dag! Saknar Greys Anatomy 🙂 Hoppas att senaste säsongen kommer på Viaplay snart, det är faktiskt de första avsnitten jag inte sett på tv när de sänts. Missade några och tänkte att jag väntar och ser när de kommer så att jag kan kolla när jag vill.

  Gilla

 3. Vilken kanonbra dag ni fick tillsammans.. Håller med dig om att husmanskost slår allt. Usch vi har inte har någon åska i år och det är jag glad över

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.