Är du medveten eller fixerad?

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej.

Jag har fått i ordning på allt med bloggen nu så det som skrivits i tidigare blogginlägg. Det ska inte vara några problem för er längre. Nu är vi på väg till ett badställe utanför stan och ska ha lite trevlig semesterdag där. Jag kan ha en pluggfri dag och då få vara tillsammans med mina älsklingar istället. Idag blir det mindre sol för mig och får sitta bitvis i skuggan för jag fick mycket färg på mig igår och vill inte löpa risk att bränna mig. Då gör ju inte den solbrännan någon nytta som man fått då flagnar den ju bara bort. Det såg man tydligt då vi var i Cala Bona förra sommaren, BQ pressa hårdare i solen och blev knallbrun. Jag tog det lugnare och såg ljusare ut. BQ flagnade bort solbrännan då vi kom hem igen och min och Bellis satt kvar.

Är ni lika fixerade att bli bruna som förr? Solbränd vill jag bli, men jag tänker mer på risker nu än förr så tar det lugnt.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Är du medveten eller fixerad?

  1. Tyvärr så är jag nog solblind som en vän sa till mig:) tänker varje vår att denna sommar ska de solas med måtta, men det går inte jag älskar solen och tycker det är så rogivande,kram

    Gilla

  2. Har aldrig varit fixerad vid att bli brun måste jag säga. Solar dock mycket försiktigare nu än förr ändå av flera orsaker.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.