Saknar havet, bästa avkopplingen.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej

Idag skiner solen också och vi ska snart hem till vänner en stund i deras trädgård och ge dem presenten för de har vattnat hos oss hela veckan då vi var på Gotland. De var här varje dag och vattnade balkongblommorna. Blommorna var så fina då vi kom tillbaka hem igen. Jag saknar havet och sandstränder, det är bästa avkopplingen.

Jag saknar havet och sandstränder

Jag är en hav och strandmänniska, tycker inte så mycket om att sola och bada vid insjöar och vid bryggor. Det förstör charmen för mig faktiskt. Jag önskar att vi flyttar till kusten någon gång, för där trivs jag som bäst. Vi åker ju alltid till kusten på våra semestrar så jag får njuta av dem då. Likaså då vi är hem till mamma och pappa till Oskarshamn. BQ jobbar ju i Västerås, så hoppas att jag också får jobb där efter att jag är klar med utbildningen. Det vore bäst på alla plan, både praktiskt och tidsmässigt. BQ åker ju till jobbet så tidigt så är lite för mycket som jag ska ansvara här på morgonen. Han kan dock jobba hemifrån emellanåt, vilket är bra. När min APL börjar i okt så kommer han få jobba hemifrån vissa dagar i veckan för att allt ska klaffa. Nu ska vi dock njuta av det som är kvar av sommaren , det är viktigaste just nu för oj vilken sommar vi fått igen nu några dagar igen. Vad är bästa avkopplingen för er? Hur fördriver ni tiden nu på slutspurten av sommaren? Nu är det ju många som börjat jobba men man får njuta extra mycket av sommarkvällarna då allt landat. På lunchen får man passa på att sätta sig ute kanske om det går.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Saknar havet, bästa avkopplingen.

 1. Jag är precis som dig jag älskar havet och stranden. Önskar att jag kunde besöka det oftare än vad jag gör idag. För det är så vackert och härligt 🙂

  Gilla

 2. Förstår att du saknar havet, det finns ju inget bättre. Sol & att få bada ute! Jag åkte ut till en sjö och tog ett dopp idag efter jobbet, 23 grader i vattnet så var riktigt ljuvligt 😍 vilka snälla grannar ni har!

  Gilla

 3. Åh jag har en teori om varför det är så! Jag är också en havmänniska, jag är uppväxt i Nyköping precis vid Östersjön och vantrivs när jag inte har hav i närheten! Jag tror att det beror på att det är det man vuxit upp med. Min sambo växte upp mitt i skogen i Fagersta, han trivs bäst i skog och blir alldeles lyrisk vid alléer och liknande, min vän som växte upp i Afghanistan älskar berg eftersom det är det som hon är van med från sitt hemland…men det är som sagt bara en teori!

  Gilla

 4. Jag känner mig hemma på Öland och funderar skarpt på att flytta dig igen för det är där jag trivs som bäst och min dröm är att flytta ner igen

  Gilla

 5. Hav och skog har en avslappnande effekt tycker jag.
  Sällan de går att kombinera dock.

  Sedan kan det ju finnas eller skapas små avkopplingsstunder såsom en fikapaus, en bokpaus eller något liknande.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.