Finaste paketet på postenDenna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej.

Är det någon som har problem att se innehållet på min blogg? Jag fick byta tema då någon bugg eller något helt utan någon anledning kom in i mitt tema jag hade. Jag fick tre skrollar till höger, plus några andra kodfel som inte gick att ändra. Kanske varit så ett tag bara att jag inte noterat det. Css-koderna för att ta bort skrollen funkade inte då det inte finns css-koder för att kunna ta bort 3 skrollar bredvid varandra. Jag kontaktade min vän Daniel för att be om hjälp och det slutade med att jag bytte tema. Då får jag en kommentar att sidan nu är ut-zoomad så mycket att allt ser för stort och fel ut. Jag har dock frågat flera stycken som skickat printar till mig och bild på mobilen hur ni ser min blogg och ingen ser så ut-zoomat till max och på de printar jag fått så ser allt bra ut. Jag har även skrivit till 2 st webbmaster som jobbar med sådant här som jag brukar rådfråga då jag kör fast i css-koder och även dem säger att inget ser fel ut och att sidan är inte in eller ut-zoomad fel. Fått printar av dem också och alla dessa 5 personer jag frågat plus våra 3 datorer ser sidan exakt samma ut på. Hoppas därför att det inte ser fel ut för er utan att ni kan se sidan korrekt. Det är i alla fall inget jag kan göra något åt för webbsidan är designad för att anpassa sig efter skärmen den personen tittar på. Våra datorer här hemma är också i tre olika skärmstorlekar, så tycker att det borde visa fel i någon av dem i så fall.

Finaste paketet på posten.

Skitsamma i alla fall, nu till något roligt. Idag fick jag paket på posten och jag vart först ställd för kom verkligen inte på att jag skulle ha beställt något. Tanken som slog mig först var att jag måste glömt kvar något i stugan och att ägarna skickat det tillbaka till oss. Då såg jag i alla fall att det var från Kamilla. Då kom jag på att jag kammade ju hem tillsammans med Charlotte första priset i vår fixit-utmaning #FIXITLMK som vi hade i vår facebookgrupp Länka med kärlek. Så glad jag vart, och så fint innehåll också. Kan säga att chokladen var bland den godaste jag någonsin ätit. Chokladen kommer från chokladfabriken, mums mums mums. Kommer definitivt beställa därifrån någon gång och TUSEN TACK för fina vinsten.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Finaste paketet på posten

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s