Gosa med kaniner och snygg i bikinin!

Min fina feminina bikini som ger snygg kvinnlig form på kroppen då trosan är hög midja på och bikinin är bygelfast som gör att tuttarna sitter fast. Bikinin från H&M.
Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej.

Sitter i bilen nu på väg till Falun där jag ska göra min undersökning idag. BQ och Bellis är med, och efter undersökningen ska vi åka bada på något badställe i falun. Det är finfint väder, men vet inte om det kommer vara lika varmt i vattnet här som på Gotland. I så fall gör vi något annat om det inte är så varmt. Nu är klockan nio och det är 17 grader ute. Skulle tro det blir runt 22 grader här idag längre fram.

Stora Lunån – Klappa mjuka kaniner och kamma getterna.

Vi har även kikat på att besöka Stora Lunån Gårdsmejeri och ta en utflyktdag där också eller istället. Hur gott låter det inte med ostkaka under ett parasoll på gårdscafét eller klappa kaniner och få möjlighet att vara med och borsta djuren. Gården har anor från 1400-talet och är familjeägt. På gården finns ostförsäljning i en gårsbutik, ett café. Känner direkt att det är konstigt att vi inte varit dit innan som bor så nära.

Häng kvar får ni se vad jag kommer med för spännande i nästa blogginlägg.

15 reaktioner till “Gosa med kaniner och snygg i bikinin!

  1. Hoppas att ni haft en bra dag! Kul att hitta på lite utflykter för att mjuka upp återkomsten till vardagen efter en semester på annat håll 🙂 Lämnar vårt sommarställe imorgon och just nu känns det väldigt vemodigt…
    Hoppas undersökningen gick bra!

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s