Mina fina fynd från Gotland.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Hej

Ja hörrni, nästan 4 h senare är jag nu klar med mina skoluppgifter som var kvar och kan därför skicka in klara uppdraget med gott samvete i morgon, phuuu! Läser ni förra blogginlägget förstår ni vad jag menar – Jag kände jag skiter i det här?! Nu har jag bara punkt 7 kvar plus tvätten i tvättstugan som ska bli torr och vikas in. Ni kanske tänker Bellis då? struntar ni i henne idag? NEJ NEJ NEJ! BQ har varit ut och lekt med henne mellan spring till tvättstugan, dessutom älskar hon att hjälpa till. Hon har fått en sparkcykel av BQ,s kompis vi hämtade idag som hon varit ut och kickat på.

Mina fina fynd från Gotland

Jag var ju till Stylemood på Gotland, shoppade S.P.A.s tvål Lemon Zest And Olive Oil från interstil. Shoppade även Doftstickor från Idyllien Wisbyros. Johanna som äger stylemood tycker jag absolut ni ska besöka om ni ska besöka Gotland, även kika in på hennes webbshop som har mycket snyggt. Jag hade gärna shoppat dessa skor, men här ska plånboken ifrån. Det är mina fina fynd från Gotland och de gör sig toppenfina på vår ena toalett, den stora toaletten.

Fler som frågat hur det känns att ha kommit hem, och tackar som frågar och er omtanke. Ja det känns väl sådär såklart. Det är så mycket som ska göras och det är det och det. Såklart är det skönt att komma hem, men hade gärna varit kvar längre. Skönt är att landa i soffan ikväll tillsammans med BQ och kika på serien vi följer på Viaplay, den heter Condor.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

9 reaktioner till “Mina fina fynd från Gotland.

 1. Skönt när man är i fas med allting. 🙂
  Kul med ny sparkcykel 🙂
  Hur har det gått med cykelträningen i sommar? Du skrev innan att ni skulle göra det, hoppas och tror att det gått jättebra i alla fall. 😊

  Gilla

 2. så mycket fynd du gjorde. Nä, tänker inte alls att du är en dålig mamma som struntar i Bellis. Hade en pappa haft samma tankar? Tror inte det. 🙂

  Gilla

 3. men gud ja jag tänkte precis om du varit där o va skoj ja hon har så himla massa fint
  skönt med uppgifterna det va ofta man bara tyckte gud varför gör jag detta men ja så duktig du e ❤
  kramizar o natti här

  Gilla

 4. Vilka härliga och fina fynd! Johanna är riktigt duktig och var en av hennes första kunder vilket kändes himla underbart 😀
  Skönt att det känns helt okej ändå att komma hem och att du både hunnit med saker som tillhör hemmet och plugg 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.