Använda smutsiga trosor ut och in.

Godmorgon

Igår hade vi kallt och grått väder här på öjn, t.o.m så man behövde ha stickad tröja på oss då vi besökte Burgsvik igår. Nu skyms solen av molnen än så lälnge, men enligt prognosen ska det bli soligt efter 10 idag. Vi ska åka till en plats idag som jag ska berätta i eftermiddag. Inväntar bara att diskmaskinen ska bli klar för vi vill inte lämna den på i stugan, känns oansvarigt. Jag passar då på att göra ett blogginlägg och BQ och Bellis spelar spelet VEM DÄR, nostalgi det spelade jag mycket som barn. Bellis och BQ älskar att spela det också och BQ har också spelat detta som barn. Perfekt spel att ha med sig då man reser bort. Inga så många delar och det är toppenkul.

Använda smutsiga trosor ut och in.

Idag måste vi också handla nya trosor till mig och Bellis. Jag tyckte jag hade packat ner massor, men tydligen är det stor åtgång på dem. Fick igår använda trosor jag fick vända ut och in som jag skjölt av för hand innan. Men det känns ju sådär såklart. Hittade ett par rena trosor nu när jag gick igenom min packning, TACK! För köpa trosor i sådant där inplastat för jag brukar annars tvätta sådant när jag köper dem. Jag har att välja på att använda dem eller smutsiga!

Nu är diskmaskinen klar så nu ska vi åka iväg på dagens utflykt och jag återkommer med bilder och berättar om utflykten sedan,

Så vi syns i eftermiddag då har jag rykande nya fräscha rader igen

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

9 reaktioner till “Använda smutsiga trosor ut och in.

  1. Hade nog hellre tvättat dem med lite tvål för hand .😂
    Man får dock vara kreativ ibland .
    Ni verkar gilla Gotland 😊

    Gilla

  2. Du kan jo tvätta dom nya förhand och låta dom torka när ni är iväg. Men jag är noga med att tvätta mina underkläder och jag använder INTE redan använda. Hell no kommer inte hända. Då går jag hellre runt i gubbens boxen som är tvättade.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s