Utflykt till Burgsvik

Hej

Idag har vi varit på lite olika småplatser och alla hade sin charm. Här är från Lyckliga gården. En vintagebutik med fokus på 1900-talet. Paret som äger stället har tidigare bott i Stockholm och hette då Lyckliga gatan. Jag tyckte det var en trevlig vintagebutik. Det är ju dock inte samma loppispriser på produkterna man är van vid på loppis annars. Jag var lite sugen på de blåvita kopparna, men de kostade 85:-/st & jag hade ju då velat ha 6-8 st.

Busters Mack Burgsvik

I Burgsvik finns det ett mackcafé som heter Busters Mack. Där finns det både bar och glassförsäljning. Krogen lockar folk och de har även galleriutställningar och krogshower. Det var lite charmigt att sitta på deras uteservering och Guteglass är ju alltid så gott.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är 111.png

Bottarve Hembyggdsförenig i Burgsvik

Vi åkte även vidare i Burgsvik då BQ,s kompis tipsade om en lekpark i hembyggdsmiljö som skulle vara så värd att besöka. De har ett museum där och även café och butik, samt teaterföreställningar. Stället heter Bottarve. Lekparken var verkligen helt otrolig måste jag säga. Unik då allt var byggt som en äventyrsbana. I butiken fanna massa snygga produkter från lokala tillverkare. Jag var så sugen på både ponschon och tröjan som var handgjorda med allt tillverkat från Gotland. Dock var det prisklasser jag kände att jag inte kunde ta mig råd till. De kostade 1495:- och 1895:- / st. Men jag kände och klämde på dem flera gånger ska jag erkänna.

Vi körde även förbi och kikade in där de spelade in Så Mycket Bättre på restaurangen Grå Gåsen. Det såg idylliskt och fräscht ut. Maten ska också vara toppen enligt BQ,s konmpis.

Våra dagsutflykter och mina blogginlägg såhär långt från Gotland!

KLICKA ER VIDARE

✓ Folhammar och Raukar

✓ Ljugarn

✓ Visby

✓ Tofta

✓ Tofta solnedgång & Surglogiet

 Leva Kungslador

Gotlands Djurpark

Utflykt Burgsvik

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

13 reaktioner till “Utflykt till Burgsvik

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s