Kommit för att stanna på öjn

Hej

Titta vad BQ åkte och köpte från Tofta Strandbageri. Extra god frukost idag och snacka om mums, helt färskbakat. Idag håller vi oss häromkring och åker inte iväg några långa sträckor. Ni får se i eftermiddag vart vi bär iväg då jag skriver ett inlägg efter dagen.

Vill inte veckan ska ta slut – Vill flytta hit!

Vi trivs jättebra här och vi har många dagar kvar och vi ska nyttja dem väl. Gotland är verkligen en jättefin ö och vi är toknöjda att vi valde att åka hit. Det är lite dyrare, men ack så värt det. Idag är det fortsatt sol, men lite svala vindar, men det är underbart.

Vi syns i eftermiddag då jag har färska rykande nyheter från vår dag

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Kommit för att stanna på öjn

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s