Solonedgång och Surflogiet vid Tofta

Hej

Jag påbörjade mitt inlägg om Visby förrut, men hann ej klart då BQ frågade om vi skulle åka fota solnedgången vid Tofta strand. Såklart hade jag inget emot det. Det tog ungefär en timma från vi kom dit att solen gick ner. Vi fick därför en tös sent i säng idag, men men vad gör det för en kväll. Alltså folk är badtokiga tror jag, det var flera stycken som var i kl 21 på kvällen och det var iskalla vindar. Bellis och pappa BQ lekte leker i sanden medans jag gick och fotade och även inväntade solnedgången. Jag följde solen ner och det var läckert faktiskt, plopp så var den plötsligt borta.

Promenad på 1,5 km och Upptäcka Surflogiet.

Efter Visby tidigare idag åkte vi också till Tofta för att sola och bada. Jag doppade mig, burr kallt som isvak typ, men härligt ändå då man väl kommit i vattnet. Bellis och jag jagade varandra på stranden och tävla vem som kom i vattnet först, det var roligt. Jag tog mig lite egentid och gick över 1 km strandpromenad och kikade in Surflogiet som ligger vid södra Tofta. Superläckert måste jag säga. Där kan man bo precis vid stranden och samtidigt ha stranden, bar och mat precis runt knuten. Man får även guidade visningar och får efter det sedan följa med ut på vattnet för att surfa. Det är ingen enkelhet för man får ligga på hästens sängar i logiet. Man har även tillgång till att bada bastu. De är väldigt omtalade och marknadsfört sig populära med sina tälthotell.

Skulle absolut kunna tänka mig att bo där för några nätter.

Imorgon ska vi inte åka iväg annat än närliggande vid oss. Dels blir det för dyrt och även orkar man ej. Det är fint att utforska runt om oss. Samt äta hemma hos oss själva imorgon.

Nu ska jag fortsätta om inlägget om Visby, häng kvar!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Solonedgång och Surflogiet vid Tofta

  1. Vilka fina bilder du fick på solnedgången och vattnet där på dagen. Det ser verkligen jättehärligt ut. Låter bra med en lite lugnare dag imorgon 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.