Nya ävntyr på öjn idag

Godmorgon från Öjn

Andra natten i stugan, Bellis och jag är vakna och BQ sover. Solen skiner även idag och idag ska vi hitta på nya äventyr, en ny härlig dag att se fram emot. Bellis är förväntansfull då hon fick en slant av sin farmor att köpa sig något för. Vi ska därför ta oss till en leksaksaffär när vi är iväg idag. BQ ska även klippa sig, han tyckte det skulle bli kul att testa ny frisör här. Vi ska åka något stadståg och även kika på fina platser. Kommer att berätta i eftermiddag om våra äventyr idag. Det ska inte bli lika varmt idag, så blir en paus från stranden idag.

Måste upplevas – för bra för att vara sant

Vi har inte utforskat mer än 2 dagar än, men allt här är vackert. Det är faktiskt så att man måste uppleva Gotland, jag kan inte i ord beskriva hur fotovänlig denna ö är. Tänkte ta mig till Tofta strand ikväll ockå och fota solnedgången tänkte jag.

Ni hänger med idag också va?

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Nya ävntyr på öjn idag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.