En dag att minnas – Visby!

Hej

Idag gick färden mot Visby där vi började med att BQ klippte sig på Haircut Bellis och jag gick och köpte en present hon själv fick välja av slanten från farmor, hon valde denna dockan som hon döpt till Tilde. Dockan kan göra det ena och andra så det var en bra leksak hon valde. Vi gick sedan runt i Visby centrum och kikade och såg massa trevliga butiker. Det var en hel del folk, men tror inte att det var i värsta laget.

Vi åkte det blågula tåget som åker rundtur genom Visby. Tåget tar en historiskt igenom Visby, men även fakta som lockar alla åldrar. Man får blandannat se både strandpromenaden, muren och Almedalen. Väl värt att göra, skönt att se Visby från annan syninkel också. Såklart gick vi runt och kikade in ringmuren själva också.

Vi tog lunch på H10 Bar & Café. Ett matställe som ligger mitt i Visby. Vi valde faktiskt raggmunk BQ och jag och Bellis tog pannkakor. Det var inte dyraste restaurangen, men heller inte för det sämre. Det var jättefräscht och gott.

Innan vi åkte hem så tog vi oss till Glassmagasinet. Jag skulle säga som i Göta Kanal filmen att ”Folk ä´int kloke” För vettet verkade gå ur dem bara för att få glass. Här höll de inte avstånd och folk trängde sig och så. Men god var glassen mums. Jag tog maräng och djungelvrål. BQ tog limonchello och Bellis djungelvrål och polkagris smak. Det är Bellis glass ni ser på bilden.

Visby är en underbar stad och jag älskar deras centrum. Alla butiker var lockande att gå in i i stort sett och älskar tänket att alla gör reklam och skyltar utanför sina butiker.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

15 reaktioner till “En dag att minnas – Visby!

  1. Jag ska se till att spara pengar till nästa sommar och åka till Gotland. Både jag och Emelie vill det!
    Där är ju så fint, avundsjuk faktiskt om jag ska vara ärlig, men förhoppningsvis är det vår tur nästa sommar 😀

    Gilla

  2. Kommer man med tidiga morgonbåten brukar många gå till H10 och äta frukost. Supermysigt att göra. Jag har bara ätit frukost där och tagit en kaffe. Då butikerna bredvid är bra. I år kör NA-KD en outlet precis bredvid som T gick all in i

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s