Inte besvikna, men fått erfarenhet av Gotlandstänk

Hej

Godmorgon från Gotland och stugan, solen skiner och vi ska göra oss i ordning och åka iväg. Vart vi ska berättar jag om i nästa inlägg. Det blir roligare då som en cliffhanger. Skrev ju i förra inlägget om att att vi hade planer på Herta badstrand, men vi ska inte dit.

Inte besvikna, men fått erfarenhet av Gotlandstänk

Natten har varit bra och vi har sovit bra. Stugan är i minsta laget och det blir trångt då man har sin packning också. Känns som man måste flytta undan och så för att få allt att fungera. Detta är mer en 2 pars stuga skulle jag säga, ändå står det för 4 personer. Det är fräscht, men för litet. Till nästa gång vi åker till Gotland ska vi även boka boende mer mitt i Gotland eller vad man ska säga så man kan åka på mer utflykter känner vi också. Det är lite mycket farande längre sträckor med bil. Som till Fårö som exempel har vi 10 mil till. De flesta andra ställen är det 6 mil. Till Visby är det 1½ mil och till Herta är det 2½ mil. Idag ska vi i alla fall inte åka till de närmaste utan ett som ligger 5-6 mil bort. Visst vi är inställda att åka mycket, men hade man vetat om Gotland mer hade man kunnat bokat lite mer så man har närmare alla badplatser.

Jaja nåväl detta är ju lite också för det är coronatider och vi vill inte trängs på Herta och Tofta för där kommer det vara tjockt med folk. Jag klagar inte om ni tolkar det så, tänker endast praktsikt.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

6 reaktioner till “Inte besvikna, men fått erfarenhet av Gotlandstänk

 1. Hoppas att det kommer att funka bra trots att stugan är lite i minsta laget. Antar att ni inte tänkt spendera allt för mycket tid där ändå 🙂 Ska bli kul att läsa om era utflykter!

  Gilla

 2. Vad mysigt med en semester på Gotland. Ett ställe jag länge velat åka till så vi kommer säkert också göra de.
  Ja de där med stugor kan man ibland börja undra

  Gilla

 3. Det blir lätt så när man har lite tid på Ön och vill göra och se mkt att det blir ettt flängande. Sedan får man ta dagar på närmsta badet bara för att andas och se närmiljön

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.