Folhammar och Raukar

På morgonen idag åkte vi norr om Ljugarn och till Folhammars raukområde. Jag lovar att det var otroligt vackert där. Var en jättehäftig upplevelse att gå där och se alla raukar. Folhammars har fler och många annorlunda raukar i olika former. Raukarna mäter upp mot 6 meter. Raukarna är gjorda av kalksten och fossiler. Det finns platser som man kan sitta och grilla eller ta picknick. Här kan man även gå vid strandkanten och njuta för en stund. Stranden sträcker sig flera kilometer bort fram till Ljugarns strandhamn.

Jag älskade att gå där och hur mycket vackra motiv fanns det inte att fota egentligen. Tyvärr var en rauk elak mot mig då jag var tvungen att klätta efter vår våghalade tös som var lite för högt upp. Jag var modig som alla mammor är och fick ner henne utan problem och sträckte henne till BQ. När jag själv skulle klättra ner så slant jag och åkte kana ner för en rauk och skrapa i både rygg och rumpa. Vad gör man inte, bara ens barn inte gör illa sig.

Nästa utflykt idag skriver jag om om en stund, häng kvar!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

11 reaktioner till “Folhammar och Raukar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s