On The road again

Hej

Nu är vi på väg och BQ har skaka på huvudet ett par gånger för att han tycker att vi har för mycket med oss. Dock har jag lärt mig att han alltid kommer säga att det är bra att vi har med det vi har för vi kommer använda allt. Så kommer han göra även denna gång också. Därför fnissar jag mest åt det och förstår att han bara vill komma iväg. Man har inte fattat helt att det tar många timmar innan vi väl är på Gotland. Vi är väl på plats i stugan kanske 17:30 ikväll. En lång resande dag med andra ord.

Som motvallskärring ska vara med oss.

Igår tappa jag en spegel och i badrumsgolvet. Bellis skulle stila lite och visa oss som hon säger är att hjula. Hon slänger runt sig mer kan man säga. Då knakade det till i hennes ena hand och hon börja storgråta. När hon kom mot mig så hängde handen bara och vi fick inte röra handen. Hon klagade på värk ett par timmar efter. Jag såg ju att det ingen större fara var och barn ramlar runt hela tiden. Barn kallas ju sommarbarn av den anledning att de slår sig hela tiden och får skrapmärken och blåmärken, det hör till. Klart att det gjorde ont det ska man ej underskatta.

Imorse vakna tösen 7 och kom in och väckte oss. Det var bra för vi skulle upp då i alla fall. Tycker det är bra att hon inte vakna tidigare då hade det varit lite pustigt för oj som hon tjatat hela morgonen att ”Men ska vi inte åka snart?”

Kolla på vädret nu och det ser ju ut att ha ändrat sig och vi kommer få finfint väder. Ska bli underbart att komma iväg. Superbra också att kunna vissa lite nytt och fräschare bloggmaterial också. Visa upp våra favoriter från ön och fina foton.

Det ser ni väl fram emot att se?

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

En reaktion till “On The road again

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.