Första anhalt – Tofta strand

Hej

Vi är framme och installerade i stugan. Vi handlade direkt i Visby då vi kom dit, på en större trevlig Ica butik där. Efter det var det packa in i stugan som gällde och ja, stugan är inte särskillt stor. Det är ett minus, men syftet är ju inte att vara inne så mycket så det ska ju inte spela någon roll.

Kvällsdopp vid Toftastrand, första stoppet idag!

Vi åt sedan tog vi oss ett kvällsdopp som vi lovat tösen hela dagen. Vi tog oss till Tofta Strand som ligger drygt 1 km bort från vår stuga. Tofta är en av de stränder som är känd som reklampelare för Gotland. Hit lockas mycket folk. Som barnföräldrer finns det andra stränder också att utforska då Tofta Strand lockar mycket ungdommar. När jag läser på deras egna sida på nätet så läser jag att på Tofta finns många aktiviteter. Kan tro att det lockar extra, där kan man njuta av deras glasskiosk, utomhuspool och även kan man windsurfa.

Vi åkte ju dit idag vid 19 på kvällen och det märktes ju då att massor åkt hem. Det var ju 20-30 tal som var där nu när vi var där. Imorgon ska det bli soligt och fint och då kommer det nog vara väldigt mycket folk där. Därför kommer vi nog åka till Herta och deras badstrand, ”Herta den perfeka barnfamiljsstranden” Vi kommer även göra något annat också, det är inte bara bada vi ska göra, fniss. Dock lockar nog alla ställen på Gotland mycket folk, tror man får bestämma sig för det man vill se och göra, så gör man det helt enkelt.

Vi syns imorgon, då kommer kameran fram igen!

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Första anhalt – Tofta strand

  1. Men åh vad jag längtar tillbaka till Gotland när jag ser dina bilder! Tofta strand är verkligen underbar tycker jag. Jag tycker aldrig att stugorna ser ut som de gör på bilderna. Men det går ju bra ändå. 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.