Destination Gotland – följ med oss dit!

Hej

Välkommen att följa med oss med på färden till Gotland. Vi sitter fortfarande på färjan över. Vi ska vara framme om en timma. Vi har ju en egen kupé så vi har väldigt behgaligt som ni ser. De har ordnat det bra på färjan måste jag säga. Det är rescenärerna som är lite glömska märker man. Det var 846 rescenärer på båten idag, så inte alls värsta laget, är nog ganska lite kan jag tro.

Vi är ivriga att se stugan nu om den är lika fin som på bilderna.

Fortsätt häng med, fortsättning följer

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Destination Gotland – följ med oss dit!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.