Utlåtande efter dusch 1 – Nyslingad effekt.

Hej.

Dags att nana kudden strax här och ladda för en 3 h bilresa till Nynäshamn för att sedan gå på färjan i morgon vid lunchtid och invänta en 3½ timmars båtresa till Gotland, lite resfeber har allt börjat komma tror jag nog lite smått. Har i alla fall städat här idag. Tvättat undan all tvätt i stort sett, har lite stickat kvar. Så nu blir det inte allt för stökigt intryck då vår blomvaktare kommer hit.

Snacka om fippel både via postgång och via Mirre klant själv!

Väntade ju paket som jag skrev om här – Kosmetisk Perfektion. Fick meddelande om att det blivit försenat i transport därför hade det varit försinkat flera dagar. Bellis och jag går ner på stan och jag ska köpa min hårspray mitt på dagen idag som jag glömde hos frisören igår då jag köpte shampoot – Dags att förnya sig. Vi skulle även göra lite fler ärenden innför morgondagens färd. När vi kommer hem ser jag att jag fått bekräftelse att det har levererats till utlämningsstället på min telefon. Ohh jag orkar inte, jag var slö och orkade inte gå ner igen på stan så tänkte att jag tar det i kombo med då vi ska handla sedan. Jag ilar dit och vet ni vad jag möts av då GAHH!!! En lapp om att de stänger tidigare fredagar och öppnar åter igen lördag kl 10. Då kan inte jag hämta paket för då är jag sedan länge på väg till Nynäshamn, typ redan där. Ja bara gilla läget, men det står att jag måste hämta ut det senaste 14 augusti och då är jag ju hemma igen. Bara less på vilket fippel för ett paket.

Utlåtande efter dusch 1Nyslingad effekt.

Tänkte berätta om min första känsla efter jag duschat med nya shampoot, är ni nyfikn att höra?

HÄNG MED?!

Jag var ivrig att testa och tänkte därför dela med mig av hur det känns efter dusch 1 med nya schampot Jag tänker inte låta detta vara sista ordet utan kommer skriva ett enskilt blogginlägg om detta då jag använt det 2-3 veckor för att ge det helt rättvis bedömning. Jag har ju som sagt varit väldigt nöjd med mitt förra schampo Maria Nila Soft Det jag märkte på slutet var precis som slingorna flöt in i håret och jag såg mörkhårigare ut. Precis som håret mattades ner. Det var något som blev mer och mer. Håret blev rent och mjukt, men det vart trist nyans och ingen glans. Vart faktiskt besviken och tänkte nästan gå tillbaka till min frisör och säga att jag ej var nöjd.

När jag duschade med Milkshake Integrity Shampo och Milkshake Integrity Balsam såg jag direkt redan då det var blött att håret var ljusare och man skymtade mina slingor. När jag låtit håret självtorka så hade jag helt annan lyster och det såg ut som jag var nyslingad. Det som var med mitt gamla schampo var att allt vart som en enda len mjuk massa och att min uppklippning smälte in och inte fick effekt därav försvann slingorna in i tyngden i håret. Med Milkshake så såg man min uppklippning och jag kunde lättare forma fram det. Ja det låter kanske för bra för att vara sant, men det är faktiskt så. Varför det blir så fick jag förklarat att det är nog för att mina gamla produkter är tyngre och blötare effekt som tynger ner håret och detta istället lyfter upp håret och gör det lättare.

Hoppas att jag säger samma om ett par veckor och att jag tål det. Ibland kan jag få välja bort produkter jag tycker är bra enkom för att jag inte tål dem då jag är känslig i hårbotten och hyn.

Cliffhanger, förljtetång kommer, lovar att berätta vidare

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

DELA DET HÄR:

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Utlåtande efter dusch 1 – Nyslingad effekt.

Kommentarer är stängda.