Kosmetisk perfektion

Jag älskar blått mer och mer. Inne på att göra blåa naglar igen nästa gång jag gör om dem.

Hej.

Dagen idag har bara rasslat iväg och jag tycker ändå att jag fått allt gjort som det är tänkt. I morgon ska jag tvätta så att allt är undantvättat tills vi kommer hem igen. Ja för som ni alla vet att då man varit bortrest en vecka har man MASSOR av tvätt. Jag kommer nog komma undan på två maskiner tvätt i morgon så är allt undan skulle jag tro. Jag väntar på ett paket som ska komma. Fick bekräftelse förra veckan att det var på väg, men inget fått än, morr. Det är så typiskt då man ska åka iväg att det inte kommer. Det är min foundation från Lava Art. Hoppas innerligt att den är på postlådan imorgon. Får kontakta dem imorgon får vi se om det är på villovägar. Är så drygt då man får påminnelse från posten att man inte hämtar paketet när man ändå inte kan göra något.

Nu till något hett tips igen, ÄR NI MED?

Lava Art – Ett måste i min sminksamling.

Deras foundation har jag använt nu i några månader, sedan i mars. Jag tycker det är utan tvekan den bästa jag någonsin haft faktiskt. Jag får mycket snyggare lyster och nyans i ansiktet. Det är också otroligt lik min egen hudfärg så det ser inte ”påmålat” ut.

Lava Art SwedenNaturens finaste ingredienser blandat med kosmetisk perfektion

Deras idé också med att man prenumerar på produkten tycker jag är en bra idé också + att man kan säga upp när man vill. Varannan månad skickar de två burkar foundation och de räcker ungefär så om man skulle använda varje dag. För mig är det gränsfall att jag behöver varannan månad. Man får säga åt dem att skicka mer sällan, att skicka typ var tredje månad. Jag ska nog be dem göra det. Jag använder inte foundation annat än om jag ska ut på något. Hemma har jag det inte på mig. Jag blandar och har en matte och en glow foundation vid beställning. Det är lite olika när jag behöver matt och när jag behöver vanlig. Kan i alla fall varmt rekommendera dem och skriver detta inlägg enkom av den anledningen för att jag tycker de är så bra och att jag tycker det är värt att nämnas. De är inte särskilt dyra heller. Jag har köpt sminkprodukter som kostar mellan 500-700 kr/st som varit sämre på mig än dessa. Sedan är ju allt relativt, det som funkar på mig behöver inte fungera på en annan. De här två kostar 556 kr och fraktfritt.

/ Hett Hett TIPS

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!
✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Kosmetisk perfektion

 1. Vänta är jag usel på. Imorse kom mina trosor som jag fick förra veckan i fredagspresent med hemkörning. Så flott och smidigt måste jag bara säga. Har inte hört om det märket du pratar om. Prenumation skulle jag nog ha lite svårt för

  Gilla

 2. Det är jobbigt när man måste vänta. Annars är man ju van att få sina paket ganska snabbt nu för tiden.
  Skönt att inte ha så mycket tvätt när ni inner hem.

  Gilla

 3. Precis så är det ju. Det som funkar perfekt på en behöver inte vara lika bra på nästa. Sen gillar jag att få tips på saker som kan vara bra.

  Gilla

 4. Känner igen det där med att saker inte kommer just när man ska iväg, jag väntar på mina solglasögon men vi åker i morgon så det lär ju inte hända för de var inte skickade igår. Det där med bra make up är viktigt, ser inte klokt ut när den krackelerar efter halva dagen. Jag har makeup varje dag jag är på jobb och när jag går ut….ska bli skönt med semester så får huden vila lite.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.