Tänk er att sex kan vara så effektivt.

Hej.

Nu har ni fått se massa härliga resebilder och blogginlägg om mina resepärlor här de senaste dagarna. Det är inlägg som jag fått göra av och på. Har tagit lång tid att planera och skriva dem. Nästan som en skoluppgift och leta alla länkar. Redigera kort och hitta kort som passar till länkarna. Det var i alla fall jätteroligt. Det var lite huvudbry emellanåt eftersom jag kom inte ihåg alla namn direkt. Men tillslut så. Lika roligt för mig att ha sparat också. En skön avkoppling mellan studierna och få skingra tankarna.

Tänk er att sex kan vara så effektivt.

Idag fick jag ryck och städade ur min garderob. Nu var det faktiskt så illa att jag inte kunde stänga längre. Samt gick inte ha någon ordning och reda längre för det var för mycket kläder helt enkelt. Det fick bära eller brista vare sig jag orkade eller inte kände jag. Jag gjorde så effektivt som möjligt för då visste jag att jag inte skulle kunna ångra mig. Jag rev verkligen ut precis hela garderoben och hällde ut alla lådor och slängde ut alla som hängde på galjar i en stor klädhög mitt på golvet i sovrummet. Det blev ett Kebnekaise av det. Jag sortera stickat, träningskläder, tishor, blusar osv, ja ni fattar. Jag bestämde mig för att verkligen rensa ut också. Många gånger tror man att man kommer använda det som ligger som man inte haft på ett tag. Jag har börjat inse att man gör inte det. Det ligger bara och tar plats. Jag rensa ur sex stora kassar med kläder. Tänk att sex kan vara så effektivt att jag fick sådan ordning i garderoben igen.

Ja inte för att jag var nöjd efter det.

Jag hänger allt i ärmkod. Ja det vill säga att man hänger kläder med långärm och stickat längst in så blir det tillslut kort ärm. Då blir det en kod i garderoben istället. Jag har ju typ 1/4 till som ska in i tillbaka igen i garderoben som jag packat med och ska med till Gotland. Har också en till garderob där alla mina klänningar och jackor hänger. Ja jag passa på att packa idag också då jag ändå rensa. När jag var klar med min garderob gick jag till Bellis och plocka i ordning där med. Hennes är redan rensad sedan jag var på loppis i februari och sålde själv. Så hennes behövdes inte rensas just nu. Det blev nu lika fint där inne med, skönt.

Ja jag har framförhållning så nu är allt packat för Gotland och självklart har man för mycket med sig. Men skitsamma ellerhur? Bara låta bli att packa upp det då så är det ju bara att vika in det sedan när man kommer hem igen. Nu ska det bli skönt att komma iväg trots att lika många säger att ”hoppas att ni slipper smittas på båten” ”Håll avstånd” ”Man ska inte åka till Gotland nu, det är kaos där” ” Hur vågar ni åka?!”

JO VI SKA HA DET UNDERBART!

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

12 reaktioner till “Tänk er att sex kan vara så effektivt.

 1. Ja tänk att man alltid har kläder som man tror kommer använda men sedan bara hänger där. Men jag tänker precis som du att det där kan vara bra att ha 🙂

  Gilla

 2. Älskar den där känslan att rensa ut i garderoberna! Att packa ner en massa kläder som kan skänkas bort! Blir en rensning när vi kommer hem till ”stan” igen, så att jag har koll på höstgarderoben. Hoppas ni får det fint på Gotland! Vill gärna åka dit, kanske nästa år, i år har vi haft fullt upp med sommarhuset.

  Gilla

 3. Skönt när man får i ordning lite i garderoben. Det gör så mycket, mer eller mindre, att få bort kläder som inte används. Har själv rensat för inte så länge sedan men skulle nog behöva rensa lite mer sedan 🙂

  Gilla

 4. Jag vill med rensa min garderob, har så mycket liggandes som jag inte använder… Vill rensa ut och köpa nytt, vill ändra om min garderob faktiskt!!
  Men får se när den orken kommer fram och jag tar tag i det 🙈

  Gilla

 5. Bra att rensa och organisera i garderoberna ibland.
  Blir lättare och mindre stressigt att hitta lämpliga kläder att ta på sig på det viset.

  Ha så trevligt på Gotland!

  Gilla

 6. Måste erkänna att jag får inte ihop överskriften med det du skriver, får nog läsa igen 😄
  Skönt att rensa ur ibland, nu har jag inte så mycket kläder men skönt att få ordning och reda ändå.
  Jag är som du, packar i god tid då jag ska åka iväg. 😊

  Gilla

  1. Jag är extrem dålig på att samla på mig saker och brukat snabbt göra mig av med sånt jag ser jag inte använt på ett tag. Det är sällan jag känner något för kläder eller prylar.. Använts dom inte så ges det bort.

   Gilla

 7. Nu lurade du säkert många med mig med den rubriken. Jag fick inte ihop det riktigt utan fick läsa några gånger för att hitta grejen med de sex rensade kassarna. Du var mig verkligen snabb och i förväg när det kom till packningen

  Gilla

 8. Så skönt att få rensat. Man behöver verkligen det. Min garderob är så tråkig, har verkligen inga kläder, och ska handla då jag gått ner .. Hm… det där har jag aldrig sagt förut. Ha nu en fantastisk resa. Med sunt förnuft, avstånd och handsprit kommer man långt. Tror isoleringen är betydligt farligare för oss än detta lilla viruset., 🙂 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s