Hit åker man för att koppla av!

Hej.

Här är det fortsatt lite innedag och häng i lekpark utanför oss eftersom Bellis har varit snorig och nyst ganska mycket sedan i måndags. Hon är bättre och nyser och snorar knappt ingenting längre. Vi har i alla fall tänkt isolera oss i den mån det går tills vi åker till Gotland nästa vecka. Lägenheten kommer även vaktas av en familj och det känns skönt tycker jag då man reser bort.

Hit åker man för att koppla av!

Tycker man får lite kyligt bemötande av de vi ska hyra stugan av på Gotland. Men men det är ju egentligen skitsamma, vi ska ju inte umgås med dem. Jag kontaktade i alla fall dem igår för att höra om det finns tillgång till WIFI i stugan. ”Det gjorde det inte för dit ska man åka för att koppla av och då behövs ej WIFI”. Jag fick då kontakta min operatör för att höra om man kan göra något med vår surf och använda i datorn. Jag får då ett simkort som är mitt surf kan man säga. Det ska jag stoppa i ett modem från dem. Det är ett mobilt bredband från tele 2. Det hoppas vi ska funka och de garanterade att det ska hinna komma innan fredag. Ja jag hade gärna önskat att jag inte hade behövt wifi, men eftersom jag pluggar på heltid och mitt skolprogram är webbbaserat och stor del av uppdrag är att man ska leta källor själv, så kan jag inte vara utan. Att sitta och pilla och göra det via mobilen det är för smått.

Nu ska jag gå ut och gå min dagliga powerwalk, för BQ ska snart iväg och ha egentid hela kvällen med ett gäng karlar.

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Hit åker man för att koppla av!

  1. Tråkigt att du måste plugga även den veckan ni är borta och inte kan ta ledigt från det då.

    Synd att du fått uppfattningen att de är lite kyliga men samtidigt träffar man ju inte uthyrarna utan bara hyr stuga.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s