Låt dig själv vara sexig

Hej.

Jag har blivit kär i en doft. Fick den som prov då jag beställt från Kicks mina ögonbrynspennor Maybelline Tattoo Brow. Parfymen heter Tom Ford – Metallique. Alltså den luktar så ljuvligt att man blir förälskad själv. Så har jag inte känt med någon parfym innan. Dock är man ju lite skeptisk om man kan köpa eller inte då den är så dyr. Doften är typ sommar, förälskelse på något sätt. Den hade ju lätt förfört vilken karl som helst på en dejt. Få höra vad BQ säger då han kommer hem om han blir hänförd han också. Visste du att vi doftar olika, även om vi köper samma doft?

Dofter är både hormonellt och personligt.

Visste du det att vi doftar olika även om vi använder samma parfym. Det är ju förmodligen något vi alla vet om. Man kanske blir blixtkär i en parfym man känner någon annan har på sig. Man ilar till affären och köper den och så blir man besviken då man själv inte luktar lika. Man kanske t.o.m tog mod till att fråga vilken parfym de hade på sig. Parfymen kan lukta olika beroende på vart man fäster den på sin egna hud också. Vid mens är det hormonellt som gör att parfymen kan kännas annorlunda. Därför är en parfym ganska unik får man ju säga. Om du frågar mig tycker jag att man testar en parfym och sprayar på olika ställen och köper den inte där och då. Sedan köper du parfymen när du känt efter hur den känns hemma. Fråga även på affären om du kan få testprov och ta hem.

Låt dig själv vara sexig

Det var länge sedan jag unnade mig något som jag fick känna mig som snyggast i. Kroppen är inte som den varit. Jag säger inte med det att man kropp inte är snygg. Jag menar att kroppen har förändras och jag skulle behöva byta ut hela min samling med trosor och bh. Man borde satsa på det mer än att man köper nya kläder och i detta fallet en parfym. Sedan man fick barn så har jag kvar en bulle eller vad man ska kalla det ovanför kejsarsnittet. Det kan faktiskt med fel modell på trosor göra att man ser ”gravid” ut i ett förstadie. Det är heller inte så lätt att träna bort. Det är träning av mammamagen då som gäller och det är svåraste träningen.

Därför borde man satsa mer på bra kvalité på underkläder. Jag ställer då frågan till er. Vad tycker ni är bästa underkläderna och var brukar ni köpa dem?

✓ O.B.S! Om du inte kan kommentera hos mig LÄS HÄR, det löser vi på mindre än 1 sekund!

✓ Du behöver bara läsa en gång, till nästa gång vet du.

12 reaktioner till “Låt dig själv vara sexig

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s