WordPressanvändare och kommentarer!

VARFÖR MÅSTE JAG LOGGA IN FÖR?

NEJ DET MÅSTE DU INTE OM DU INTE VILL

LÄS HÄR OM DET KOMMER UPP EN RUTA ATT NI MÅSTE LOGGA IN FÖR ATT KOMMENTERA HOS MIG DET ÄR LÄTT ORDNAT

HA ÖVERSEENDE!

Nedan ser ni varför det kan bli så för vissa som har google och wordpress.

Wordpress.coms spamskydd

Tydligen så måste de som kommenterar hos mig som har wordpress.com konto vara inloggade på sin wordpress om de uppger den mailadressen i kommentarsfältet som de har registrerat och använder på sin wordpress.com. Det är inte om man har wordpress.org eller om man uppger en annan mail. Fick svaret då jag ställde frågan i wordpress forum på facebook.

Svaret jag fick var såhär!

”Din webbplats ligger på WordPress.com. För att skydda sig mot spam och att någon lånar en annan persons e-postadress fungerar det så att e-postadresser som är kopplade till något användarkonto hos WordPress-com måste vara inloggade för att kunna användas. Alla användare och besökare blir det inte så för, svar på det vet jag inte varför. För att lösa problemet så är det bara för användaren att logga in, eller så får de helt enkelt besvära sig med att använda en annan mail (går hitta på en också) än den de har på sitt wordpresskonto, svårare än så är det inte! Man kan alltså inte göra något åt wordpress spamskydd. Därför får man helt enkelt ha överseende med detta om man som wordpress.com användare får logga in på sin wordpress.com inlogg. Man kan även logga in med facebook också som du ser.

Denna bild har ett alt-attribut som är tomt. Dess filnamn är untitled-1-5.png
  • Om du inte kan kommentera hos mig läs här, det är enkelt fixat

297 reaktioner till “WordPressanvändare och kommentarer!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s