Får ändra planer kring Gotland

Hej.

Då var denna tisdag också i full fart och plugg tillsammans med en sommarlovstös har fungerat toppen idag. Hon har lekt med sitt lego och det höll hon på med i säkert 2 h. Jag kikade till henne då och då eftersom det var så tyst, men hon lekte så fint. Nu är vi ute på bakgården och jag andas ut ett tag från studierna och försöker samla mig till mitt muntliga jag har om nån timma. Skönt då jag landar ikväll då det är över då är det en månad tills nästa gång. Detta har varit en pärs och gå vänta på muntliga hela dagen till kvällen, näe så ska jag inte göra nästa gång.

Får ändra planer kring Gotland.

Vi hade ju bokat färjan så vi åker till Gotland via färjan från Nynäshamn och åker hem från Gotland via färjan till Oskarshamn . Varför det då, jo vi skulle stanna hos mamma och pappa som bor i Oskarshamn några dagar. När allt kom omkring så hörde jag att mamma började oroa sig lite att vi skulle åka till dem efter att vi varit på Gotland. Både mamma och pappa är i riskgrupp.

Återbudstid som kom snabbare än tänkt!

Så kom en bromskloss till. Jag vill inte gå in på varför men jag har väntat på tid till en undersökning jag begärt själv till Falu lasarett. Fick ett samtal för någon dag sedan att jag fått en återbudstid till dem som jag får om jag kan ta den tiden. Var i kontakt med dem i våras och då trodde de inte jag skulle få någon tid i år, men att de satt upp mig på återbudslistan. Då slår det egentligen så rätt kan man ju säga att jag fick en återbudstid nu i sommar redan 1 ½ månad efter jag var i kontakt med personalen på den avdelningen. Jag ville ju då inte behöva avboka den såklart eftersom jag vill få detta kollat som jag behöver göra. Det faller sig så fel då att tiden vart då det är tänkt vi skulle varit i Oskarshamn efter Gotlandstrippen. Jag har funderat och funderat idag hur allt blir bäst. Vi beslutade i alla fall att vi ändrar om så vi tar färjan hem också via Visby till Nynäshamn istället och kommer med det sagt inte åka till Oskarshamn just nu. Fast ändå då jag bokade om biljetterna på desinationgotland idag så kändes det ju lite måste jag ju säga.

Måste ge lite cred till en snäll människa!

På tal om annat måste även ge cred till Daniel som hjälpt mig då jag körde fast vid sådant där småpill eller rättare sagt css-koder som inte fungerade för mig hur mycket jag än försökte. Fel typsnitt, fel färger och även andra korrigeringar som man måste ändra i css-mallen. Drygt då de koder som finns inte är de som är utan man måste lägga till andra. Skrev då i WP,s forum på facebook och fick då vägledning via Daniel. Tusen Tack nu fungerar allt!, du är en klippa!

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

15 reaktioner till “Får ändra planer kring Gotland

 1. Vad trist att det inte blir något besök hos dina föräldrar, men med tanke på att din mamma kände viss oro också så är det kanske rätt beslut denna gången. Heja dig som fixat pluggandet så bra under sommaren och som fick bra betyg! Bravo!

  Gilla

 2. Tråkigt att ni inte kan åka och besöka dina föräldrar, förstår att det tar emot. Men det låter ändå positivt med att åka tillbaka hemåt istället så du får den här efterlängtade tiden på lasarettet! Dina föräldrar kommer du förhoppningsvis kunna träffa inom kort ändå 😀

  Gilla

 3. Vad tråkigt att ni inte kan besöka dina föräldrar men det är som sagt klokast att vara på den säkra sidan. Hoppas att ni får en härlig vistelse på Gotland. ❤ Kramis

  Gilla

 4. Skönt att du har kunnat plugga idag. Tråkigt att ni inte kan åka iväg. Hoppas ni kan hitta på något annat kul.

  Gilla

 5. Skönt ändå att du inte behövde vänta ända till nästa år med att få en tid. Men förstår att det ändå är lite tråkigt när det blev ändrade planer 🙂

  Gilla

 6. Så skönt att du fick en tid, alltid skönt att få gjort den undersökning man vill ha/behöver.
  Jag förstår att det måste kännas jobbigt att inte kunna träffa föräldrarna.
  Hoppas att det muntliga gick bra!

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s