Får ändra planer kring Gotland

Hej.

Då var denna tisdag också i full fart och plugg tillsammans med en sommarlovstös har fungerat toppen idag. Hon har lekt med sitt lego och det höll hon på med i säkert 2 h. Jag kikade till henne då och då eftersom det var så tyst, men hon lekte så fint. Nu är vi ute på bakgården och jag andas ut ett tag från studierna och försöker samla mig till mitt muntliga jag har om nån timma. Skönt då jag landar ikväll då det är över då är det en månad tills nästa gång. Detta har varit en pärs och gå vänta på muntliga hela dagen till kvällen, näe så ska jag inte göra nästa gång.

Får ändra planer kring Gotland.

Vi hade ju bokat färjan så vi åker till Gotland via färjan från Nynäshamn och åker hem från Gotland via färjan till Oskarshamn . Varför det då, jo vi skulle stanna hos mamma och pappa som bor i Oskarshamn några dagar. När allt kom omkring så hörde jag att mamma började oroa sig lite att vi skulle åka till dem efter att vi varit på Gotland. Både mamma och pappa är i riskgrupp.

Återbudstid som kom snabbare än tänkt!

Så kom en bromskloss till. Jag vill inte gå in på varför men jag har väntat på tid till en undersökning jag begärt själv till Falu lasarett. Fick ett samtal för någon dag sedan att jag fått en återbudstid till dem som jag får om jag kan ta den tiden. Var i kontakt med dem i våras och då trodde de inte jag skulle få någon tid i år, men att de satt upp mig på återbudslistan. Då slår det egentligen så rätt kan man ju säga att jag fick en återbudstid nu i sommar redan 1 ½ månad efter jag var i kontakt med personalen på den avdelningen. Jag ville ju då inte behöva avboka den såklart eftersom jag vill få detta kollat som jag behöver göra. Det faller sig så fel då att tiden vart då det är tänkt vi skulle varit i Oskarshamn efter Gotlandstrippen. Jag har funderat och funderat idag hur allt blir bäst. Vi beslutade i alla fall att vi ändrar om så vi tar färjan hem också via Visby till Nynäshamn istället och kommer med det sagt inte åka till Oskarshamn just nu. Fast ändå då jag bokade om biljetterna på desinationgotland idag så kändes det ju lite måste jag ju säga.

Måste ge lite cred till en snäll människa!

På tal om annat måste även ge cred till Daniel som hjälpt mig då jag körde fast vid sådant där småpill eller rättare sagt css-koder som inte fungerade för mig hur mycket jag än försökte. Fel typsnitt, fel färger och även andra korrigeringar som man måste ändra i css-mallen. Drygt då de koder som finns inte är de som är utan man måste lägga till andra. Skrev då i WP,s forum på facebook och fick då vägledning via Daniel. Tusen Tack nu fungerar allt!, du är en klippa!

15 reaktioner till “Får ändra planer kring Gotland

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s