Klänning som en nylonstrumpa!

Ny klänning från Shein Grön Boho – Klänning

Hej.

God förmiddag på er, här lallar jag och Bellis på. Idag hade jag fått min beställning från Shein bl a denna gröna klänning – Shein Grön Boho – Klänning. Den var verkligen tokfin, men faktiskt är det första gången jag är lite besviken för materialet på klänningen repas upp jättelätt och den var redan trasig i sömmen på ett ställe då jag fick hem den. Den har dessutom inte repats upp där man förväntar sig utan upptill vid ärmen där det är puffigt och den var trasig vid skärpet då jag fick hem den. Jag har alltid beställt samma storlek i deras kläder och de har alltid suttit bra. Denna är en liten uns för tight, (tror jag i alla fall) men jag har ju slutat med socker och börjat röra på mig mycket mer. Därför kommer den sitta som den ska om några veckor. Dessutom sitter den ju på samma sätt på modellen, så det är ju sådan modell. Skulle jag tagit en strl större så hade den inte suttit lika feminint som syftet är. Det känns dock som det kommer repas upp i någon sömn varje gång man har den på sig för den är så omtålig (tänk er nylonstrumpbyxor). Jag kommer behålla den i alla fall, den håller så länge den håller. Den är ju trots allt fin och denna sommar kommer jag ju kunna ha den. Det är bara köra på att använda, pinsamt nog är ju om den spricker upp då jag har den på mig alltså på fel ställe, jaja nåväl den var ju inte så dyr heller. Jag tänkte först skicka tillbaka, men så kommer säkerligen inte de köpa att den var trasig då jag fick den, de kommer ju hävda att jag tagit sönder den.

Mata ej änderna med bröd

Idag är det blandat väder, enkom sol, enkom mulet och regn. Bellis och jag får gå ut i uppehållsvädret och göra något. Bellis vill gå mata änderna. Visste du att man ska inte mata änderna med bröd. Det är olämpligt för dem på ett sätt. Änderna äter sig mätta med brödet och får då inte i sig det som de verkligen behöver istället. Såklart är det inte farligt att ge bröd i mindre mängder men man ska inte ge mycket. Det är som med oss människor vi äter rött kött, men det är inte bra att äta för mycket av det. Men i slutändan är det ju inte farligt på det viset att äta det. Man kan i stället säga att det är olämpligt i stora mängder.

Det här är bra att ge änderna

• Majs
• Havre
• Ris
• Vindruvor
• Hackad sallad
• Fågelfrön

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

19 reaktioner till “Klänning som en nylonstrumpa!

 1. Åh jag tycker den är hur fin som helst och vi får hålla tummarna för att den inte får för sig att spricka någonstans! Den skrek verkligen sommar, älskar mönstret 😀

  Gilla

 2. men ha ha ja glömde svara på frågan . vi vet va flamingo betyder men tyvärr får de ju inte napp här å =) Det trots fyra st på framsidan och två på baksidan ha ha

  Gilla

 3. super fin klänning .. men tråkigt att det är dålig kvalite . gillar sån skärning på klänningar men kanske i tshirt tyg typ bättre

  Gilla

 4. Fin var den iallafall. Man vet aldrig med de där sidorna. Känns som det är väldigt olika från plagg till plagg.

  Gilla

 5. Tråkigt att klänningen var trasig när den kom… jag har beställt ifrån shein 4 gånger och varit super nöjd alla! Men det är väl som med alla butiker, ibland ser det lite annorlunda ut i verkligheten…

  Gilla

 6. Så söt klänning. Tråkigt att den sönder då du fick den, men känner du att det är ok så är det så. Ibland är det inte värt strula med reklamationer

  Gilla

 7. Men så söt klänning, den sitter ju faktiskt perfekt…synd att den var lite trasig och ömtålig…men som du säger, den håller så länge den håller. Väldigt bra att du uppmärksammar att man inte ska mata änderna med allt för mycket bröd och ger förslag på lite nyttigare föda för dem. Alltför många förstår inte att djuren behöver näring liksom vi

  Gilla

 8. Jätte fin klänning du har inskaffat dig. Den ser jätte skönt och härlig ut.
  Ja. de där med änderna är ingen nyhet för mig. Men alla vet inte om de

  Gilla

 9. Klänningen är väldigt söt! Trist att du inte är helnöjd. Hoppas att du hinner använda den ett par gånger utan att den går sönder för mycket.
  Hur har det gått med Bellis sticka?

  Gilla

 10. Söt modell på klänningen! Tråkigt med den usla kvaliteten, men förstår att du inte skickar tillbaka den för den lilla summan. Inte lönt att bråka om de nu, som du misstänker, inte tror på dig…
  För övrigt så sitter den snyggt på dig!
  /Maria

  Gilla

 11. Menade inte att den sitter åt för mycket på dig ! 🙂
  Bara en reflektion att jag mer gillar lösa kläder 🙂

  Gilla

 12. Tråkigt med så dålig kvalité. Jag hade nog skickat tillbaka den då.
  Snygg är den i alla fall. 🙂
  Själv trivs jag inte om det sitter åt för mycket oavsett vad det är för kläder.

  Hoppas du fått ta bort stickan idag 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s