Livets påse får annan vändning!

Hej.

Vädret har verkligen varierat idag och Bellis och jag hamnade i värsta regnskuren när vi skulle in på gallerian en sväng. Efter det sedan var det uppehåll och vi gick och matade änderna som hon pratat om hela dagen att hon ville göra. Sött egentligen, hon älskar verkligen ALLA djur. Vi matade dem med havregryn. På tal om shopping så hoppade ju även lite mer kläder, ett par byxor Multifärgad Dragsko Blommig Boho Byxa. De var också från Shein och dessa vart jag nöjd med. Toppensköna och bra kvalité, gör sig snygga tillsammans med en T-Shirt i stoppad då byxorna har hög midja. Tishan är också från Shein, älskar budskapet på tröjan Enkel T-Shirt med tryck. Sista grejen var en blus från Vero Moda 3/4 ärmad blus. Den kan man ha både till jeans och som annat exempel till min rosa plisserade kjol.

Ibland får livets påse annan vändning!

Jag cykla och handla idag och då körde min kompis förbi, vi hann precis se varandra. När jag gick dagens 1h långa powerwalk så messa jag henne och frågade hur det var för vi har inte hörts av på ett tag. Fick ju då förklarat varför. Jag kände på mig att det var något, man får den känslan ibland. Hon ringde då upp mig och vi pratade i över 1h i telefonen. Jag vill inte gå in på något såklart, men ibland är livet tufft och man måste genomgå tuffa perioder i sitt liv. Känns bra att kunna stötta varandra och vara den som är lyssnaren ibland också.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Livets påse får annan vändning!

 1. Så ska en bra vän vara, finnas där när man behöver det som mest!!
  Det ser ut som att ni hade en härlig dag trots att det regnade.
  Jag tror. att ankorna var minst lika glada som Bellis att ni kom och matade dem 😉

  Kkram kram

  Gilla

 2. Barn och djur är något speciellt. Tycker man om djur är man en snäll människa. Man vet aldrig hur livet tar sig ibland händer saker man inte vill.

  Gilla

 3. Livet är verkligen en historia som ingen vet varken slut eller de olika kapitel de innehåller. Änder är verkligen inte mina favoriter. Dels är jag rädd för dem swdan är de så äckliga tycker jag. Vet att de även äter mycket sniglar och mask.

  Gilla

  1. Roligt när man pratar med vänner som man inte pratat med på länge!! 😁

   Vill också beställa hem massa kläder men är lite skeptisk när det gäller beställa hem från nätet 🙈

   Gilla

 4. Ja idag har det varit allt från åska och regn till sol även hos mig. Vad kul att ni kom ut och matade fåglarna det tyckte jag också var kul när jag var i Bellis ålder 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s