Fint väder och jag är värd att få nyttja det idag

Hej.

Jag hade gett upp hoppet på våra Wilmatomater, de har bara varit små stenhårda och gröna. Bladen har blivit bruna och började lossa. Jag ryckte loss bladen som var dåliga och då såg den ganska tråkig ut tomatplantan. Jag kände att jag lär ju chansa. Som ni ser på högra bilden börjar det växa ut nya blad. Det är även små tomater på gång. Det märks att de gillar soligt väder, för de tar sig mer nu då solen är tillbaka igen. Bellis blir ju toppenglad då hon ser att de börjar ta sig för det är ju ”hennes” tomter då vi planterade dem tillsammans.

Körsbärstomat ‘Vilma’

En riktig kruktomat med kompakt och stabilt upprätt växtsätt för krukor och lådor. Ger mängder av små, röda, söta frukter.

Odlas inomhus, i växthus eller på varmt uteläge.

Fint väder och jag är värd att få nyttja det idag!

Det är så fint väder så var det även igår. Idag tänkte jag följa med BQ och Bellis då de ska till en lekpark och få nyttja det fina vädret jag med. Jag pluggade så stor del av dagen igår att jag känner att jag behöver kvalitetstid med mina älsklingar idag. Igår var jag inne hela dagen förutom att jag då satt på balkongen. Det här muntliga våndas jag mer för än jag gjort de tidigare. Det är så många ord man ska komma ihåg och det handlar om olika perspektiv och de är så snarlika varandra och jag ska kunna uppge skillnader och så mellan dem. Det är jättelätt att man blandar ihop dem. Jag känner att jag har koll, men där och då är det lätt att man stressar upp sig lite.

Ha nu en bra söndag, det ska jag ha. Jag tänkte faktiskt ta med mig kameran och fota lite omgivningar där vi ska vara. Det är så fint där. Samt det är en avkoppling jag känner jag skulle behöva nu. Det är avkoppling för mig att få gå runt och fota lite. VAD ÄR AVKOPPLING FÖR DIG?

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Fint väder och jag är värd att få nyttja det idag

 1. Man behöver verkligen njuta av vädret när det väl är fint 🙂
  Sv. Ponchon kommer från Åhlens och skjortan från ZARA 🙂

  Gilla

 2. Helt rätt att njuta av det fina vädret . Det gäller att passa på medans det varar 🙂
  Avkoppling för mig är att sitta ute med mina katter och sola och bada i poolen 🙂

  Kram

  Gilla

 3. Vattna vattna vattna, tomater behöver jättemycket vatten! Sen kan det vara så att du måste ta bort tjuvskott men det får du googla på för det kan jag inte förklara.

  Avkoppling för mig är att läsa, sola eller gå en runda med kameran.

  Gilla

 4. Helt rätt beslut och självklart ska du njuta av vädret och dina älsklingar. Ha en härlig dag! ❤ Kramis

  Gilla

 5. Att få bara ligg i solstolen och varva med pooldopp är bästa avkoppling en solig sommardag, då ingamåsten pockar på min uppmärksamhet. Njut av familjen och sommardagen
  Kram Kajsa

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s