Mirre klumpigast i stan, pinsamt!

Hej.

God förmiddag på er, här tar jag lite paus och har en picknick på balkongen. Det är också dagens tema på #fixitlmk i vår facebookgrupp Länka Med Kärlek . Vill ni vara med och delta och vinna pris så är det bara att ansöka om medlemskap. Visst ser det onekligen lite mysigt ut att fika för sig själv på balkongen och skingra tankarna från studierna.

Mirre klumpigast i stan, pinsamt.

Jag är nog den mest klumpigaste i stan, alltid gör jag illa mig på något sätt eller något går sönder. Jag är faktiskt inte förvånad över det längre utan jag tänker mer att – Jaha då kan vi beta av det från listan också då, vad blir nästa grej? Igår när Bellis somnat gick BQ och jag ut för att tömma ur poolen från dagens bad. Det är ju en relativt stor pool och vi kan ju därför då inte tömma ut allt vatten på ett och samma ställe, då dränker vi ju gräset där. Vi drog därför ur pluggen för att tömma ur 1/3 del sedan lyckades vi flytta den lite för att kunna hälla ut mer vatten på ett annat ställe. Vi skulle sedan häva upp bassängen och tömma ur det sista, bassängen var fortsatt rätt tung och BQ hävde ju mest, men jag hjälpte till. Jag gjorde då något med foten och vred den fel och det knäppte till i foten. Igår kväll gjorde det bara ondare och ondare och igår när jag skulle sova hade jag rejält ont, SUCK !!!!!!

Det känns väl något bättre idag, men det gör riktigt ont än och det är så otroligt korkat. Vet inte ens om vi hade behövt bry oss om att det var på ett ställe vi tömde ur bassängen, men vet inte om föreningen skulle tycka det är så bra att tömma ur typ 100 liten vatten på en och samma plätt. De tycker väl inte ens om att vi fyllde upp bassängen. Det finns väl regler på mängd vatten kanske. Jag frågade förvisso hyresvärden förra sommaren och han sa att det är klart hon ska bada!

Nu måste denna Mirrefröken plugga vidare och ömka över sin värk i foten. BQ och Bellis är i grannstaden 3½ mil bort på ett ställe som heter Säterdalen. Toppenmysigt ställe som har fler lekparker, ett stort matställe, en fäbod där de säljer våfflor och fika och man kan klappa vanliga lantdjur. Jag har fått fler bilder skickade till mig redan och de ser ut att ha det så härligt, snyft saknar dem.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Mirre klumpigast i stan, pinsamt!

  1. men tack snälla du
    nja mögelostar gillar ja inte men brie älskar jag så lite ke o brie för mej -frö knäcke illar ja o är nytigt

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s