Minns tillbaka till barndommen och glädjerus

Hej.

Här sitter jag och jobbar lite medans tösen badar i poolen. Nu var det varmt och skönt i poolen. Jag passar på i lugn och ro och få göra det jag behöver vid datorn. Det går faktiskt inte plugga om dagarna annars då jag är själv med henne. Hon kräver så mycket uppmärksamhet av mig hela tiden att vi till sist blir osams och då kan jag lika väl strunta i plugga för då går det inte in ändå. Hon tjatar om att bada säkert 100gr om dagen. Hon ska bada även om det så är ösregn ute och det åskar och blixtar. Det gör inget jag kan bada än då säger hon. Nackdelen blir ju att jag måste sitta på helgerna så mycket och det är tråkigt, men men vad göra?

Idag är det fredag i alla fall och det är alltid bästa dagen på hela veckan. Två arbetsveckor kvar tills vi åker till Gotland. Nu kan man faktiskt börja nedräkning. Vi har fått så mycket tips på vad vi ska göra att vi typ kan aktivera oss hela tiden. Samtidigt som jag tänker på det så försöker jag planera middagen för ikväll. Har absolut inga ideér så får nog kika runt och inspirera mig. Bellis och jag ska åka och handla om ett tag hade jag tänkt minsann. Då kan det ju vara bra om jag kommit på något så jag vet vad och om jag behöver köpa något, inte sant?

Minns tillbaka till barndommen och glädjerus

Jag minns jag var lika som Bellis gällande vatten då jag var i hennes ålder. Man älskade ju att bada, minns att vi brukade bada i mammas och pappas vattenspridare. Man hade gräs långt upp till knäna efter att pappa klippt gräset. Jag kan fortfarande få den där känslan av glädjerus då man hittade på lekar och olika sätt att hoppa över vattenspridaren. Min mamma främst gillade inte att vi badade i sjön, hon var lite harig där. Vi hade ju privatbrygga i kvarteret där vi bodde och där gillade hon inte när vi var. Hon fick dock vänja sig för när man är tonåring måste man ju få bada med sina kompisar.

Har ni något extra badminne ni minns extra starkt?

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Minns tillbaka till barndommen och glädjerus

 1. Jobbigt att du inte hinner plugga om dagarna, skönt att du åtminstone får något gjort på helgerna! Roligt att ni inom två veckor ska åka till Gotland, så mysigt att ha lite semester 😀

  Gilla

 2. Det är ju 10 gånger lättare att plugga utan barn såklart,man måste hitta nån lösning och strategi 🤣

  Gilla

 3. Inte lätt att kombinera barn och pluggande ibland..själv brukar jag plugga 20-22 på vardagarna då barnen ska sova.. och lite på helgförniddagar då familjen oftast har sovmorgon

  Gilla

 4. Jag är verkligen likadan än idag som jag var när jag var barn – längtar efter att få bada när jag inte kan och badar hela tiden under somrarna oavsett väder. Det är verkligen bland det bästa jag vet 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s