Kul med vattenballonger

Hej

Torsdag redan och en vecka till har gått av juli, vad snabbt tiden går här. Bellis får en klasskamrat och hennes syster över hit om en stund. De ska leka på bakgården vid oss. Jag har städat här och senare i eftermiddag ska jag gå göra om min naglar. Ja det är för tidigt, läs varför här – Trasig nagel igen det är inte ok. Men nu är det slutgnällt över det och jag får se det som att det dammar lite i plånboken efter men jag får nya naglar igen. Jag har en tanke i huvudet hur de ska se ut så får hoppas att det går göra så eller något liknande.

Jag hörde förresten något om att klasskamraten skulle ha vattenballonger med sig, kan ju inte bli annat än uppskattat av vårat vattendjur här hemma.

Vilken utelek tyckte ni var roligast som barn?

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

3 reaktioner till “Kul med vattenballonger

  1. Vad roligt för Bellis att hon får kompisar över. Tror absolut att hon kommer bli glad över vattenballonger. Hon älskar ju vatten som du säger 🙂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s