Utflykt vid ett corona-anpassat Furuvik

Hej

Har stort leende på läpparna efter dagen. Haft en toppendag med denna fina trio. Såklart är det alltid lite tjafs och knas barnen emellan, men det är bara fullt normalt och inget värre än det andra. Vi hade i stort sett tur med vädret hela tiden, det kom två skurar, en var en rejäl, men vi kunde vänta ut den.

Som vuxen ska man dricka kaffe, redan som 19 – åring!

Furuvik var ju väldigt corona-anpassat och det märktes ju också på antal folk som var där också. Det var personal lite överallt som påpekade att man skulle tvätta händerna, samt gång på gång sa till om att hålla avstånd. Det var handspritshållare lite var och överallt. Det man märker på är att folket har svårt att hålla avstånd vid matställena. Där brister det faktiskt. Men nog om corona och bla bla. Lite roligt vid restaurangen var att det kom två utklädda figurer, de hette Wullger och Mimmi. De underhöll gästerna medans vi väntade på maten. De kom fram till oss och Wullgur gissade rätt på vad Phille och Bellis skulle äta det var lite festligt. Han sa att är man duktig att äta så får man glass efter maten och mammorna får kaffe. Bellis sa då samtidigt som hon skrattade att – Mamma dricker inte kaffe. – Joho icke godkänt svarade han då – Mammor de dricker kaffe redan sedan de var minst 19 år och inget annat är godkänt, så bakläxa på din mamma, så säger det igen – Äter mammorna bra får de dricka kaffe och barnen kanske då får två glassar, vad säger du om det sa han till Bellis. Ja ni förstår väl att vi skrattade ganska rejält allihopa. Det var en jättetrevlig dag som sagt och vi har fått sett många fina djur. Erica fick ”offra sig” och åka karusell med de två större barnen flera gånger för jag blir åksjuk av karuseller. Denna gick också bra mycket snabbare än man trodde att den skulle göra.

En härlig dag vi kan somna gott till om en stund i kväll.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Utflykt vid ett corona-anpassat Furuvik

 1. Jag dricker inte heller kaffe och det lockar inte mig heller… hahaha
  Vilken härliga bilder du delar med dig av, hoppas vi också kan göra någon utflykt på helgerna när sambon är ledig!

  Gilla

 2. Vilken rolig dag ni ser ut att ha haft 😊 Bra att dom tänker på att anpassa efter Corona lite så att det ändå kan vara öppet.

  Gilla

 3. Vilken härlig dag ni har haft. Var där då jag var barn, en skolresa i sexan kanske det var. Många som inte dricker kaffe, och jag började då jag var 29 och skiljde mig.

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s