Dags för skolstart och torra glada barn

Hej

Godmorgon på er, här sitter tösen och jag nu i bussen på väg till min kompis Erica. Vi får hoppas på regnfritt väder idag. Denna veckan har det blivit en hel del planerat, mer än vad det var tänkt från början. Känner att det är tur att jag ligger bra till med studierna så jag kan det. Jag har muntliga på tisdag nästa vecka så får därför plugga i helgen till den. Skickade in sista uppdraget igår och fick det faktiskt rättat redan igår också. Det gick bara på några timmar. Jag fick bra ord om mitt uppdrag och nu hoppas vi att jag kan leva upp till allt på tisdag. Det är inte särskilt skönt än så länge ute idag, men de visade nån solglimt i alla fall. Om 15 dagar åker vi äntligen till G O T L A N D, som vi längtar alla TRE.

Dags för skolstart och torra glada barn

Vi har köpt denna overall till Bellis, gjorde vi i våras. Den kommer från IELM. De har barnkläder med personligt tryck. Sedan jag shoppade har de fått in ännu mer roliga tyger och designer. Bellis älskar i alla fall sin overall. Perfekt som sensommar och höstoverall innan det börjar bli kyligare ute. Tycker jag absolut ni ska köpa till era barn och ha som en bas att ha i skolan. Perfekt att ha till och från skolan. Den håller även fukten väldigt bra. Testade den igår då det regnade ute och hon vart blöt. Hon var torr inuti.

Detta är min personliga åsikt eftersom Bellis har en sådan och vi har testat den i olika väder.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

5 reaktioner till “Dags för skolstart och torra glada barn

  1. Ha så kul idag. 🙂
    Som väl är så dröjer det ett tag till innan det är höst och dags för skolorna. Är inte klar med sommaren på långa vägar, har ju inte ens fått nån än. 😂

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s