Trasig nagel igen, det är inte ok längre?!

Hej

God förmiddag på er, hoppas att ni har en bra tisdag?! Jag har bokat biljetter till Furuviksparken i morgon tillsammans med min kompis Erica och hennes två barn. Ja såklart ska Bellis med också, det trodde ni väl knappast något annat. Vi hade tänkt åka idag, men biljetter för idag var slut. Vi kom på det igår kväll att vi skulle ses och åka iväg, så det var ju mest troligt då att det var uppbokat. Mycket av det som de brukar ha där är ju stängt, allt som är inomhus som kan skapa trängsel är ju stängt. Min kompis var där förra veckan och hon vart lite besviken. Frågar du mig tycker jag det låter skönt att det är begränsat och en hel del är ner stängt. Det kommer automatiskt vara mindre folk, dessutom är det då lättare att hålla oss samlade tillsammans hela tiden. Är det mycket öppet brukar det vara svårt att få barnen att vilja vara på samma ställe.

Någon som varit dit i år?

Trasig nagel igen, det är inte ok längre?!

Min ena nagel har gått sönder igen genom att lossa i fästet. Det verkar inte fungera för mig när jag bytt nagelterapeut. Det jag gjorde var att sätta på mig ett par byxor, inte särskilt motstånd alls, men då tog nageln i lite och lossa i fästet. Det ska de hålla för. Min nagelsalong jag först jag gick hos stängde sin verksamhet i flera månader för corona. De har öppnat igen nu. När de stängde igen så bytte jag ju då således till en annan salong. Antar att det är deras material som inte fungerar för mig, för det har gått sönder varje gång. De har som längst hållit i 3 veckor. Så ofta kan man inte gå, det blir för dyrt. På förra stället höll mina naglar i 6 veckor innan jag bytte ut dem. Dock var det ju ganska rejäl utväxt på dem då.

Jag smsade nagelsalongen som gjort senaste naglarna om de kunde laga min trasiga.

De hade ingen tid denna veckan. Har därför bokat in tid för att göra om dem helt hos min gamla igen på torsdag. Går de sönder där också, så att det helt enkelt så att jag är klumpig, vilket jag inte tror. Ja läs ovan, skrev ju att när jag gjorde naglarna där så höll de i 6 v och jag slog i massvis av ggr och de gick inte sönder alls då. Men fortsätter de gå sönder på detta viset får jag ta bort dem, har inte råd att göra naglar efter 2½ – 3 v, dvs 2 ggr i månaden.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

7 reaktioner till “Trasig nagel igen, det är inte ok längre?!

 1. Vad trevligt med en liten utflykt med barnen och vännen. Hoppas ni får det trevligt. Håller med det är mycket bättre när det är mindre folk oavsett 🙂

  Gilla

 2. Det är så sjukt hur olika naglar håller beroende på var man gör dem! Här i Linköping så har jag ingen som kan få naglarna att fastna ordentligt medan de i Nyköping har någon form av gel som stannar på tills jag gör om dem! Vad bra att du fick en tid hos den gamla salongen, jag vet att det brukar bli bäst att återvända till ”rötterna”

  Gilla

 3. Längre ska de ju hålla kan man tycka. Mina höll ca 5 veckor men slutade ju då jag inte alls tycker det är värt så mycket pengar varje månad.
  Dessutom tog mina egna naglar skada av det men nu har jag fått dem fina igen och sköter o målar dem själv .

  Gilla

 4. Jag skulle rekommendera att du gör en egen förstärkning på din egen nagel. Då går dom inte lika sönder lätt. Det har jag och det är toppen 🙂

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s