Hajar ni och en rosa kjol!

Hej

Godmorgon på er, här är det bara tösen och jag hemma. Det är tomt utan BQ, men vi ska cykla till en lekpark snart och leka loss lite. Vädret varierar idag också och verkar bli så hela veckan, så man får aktivera sig och vara ute de stunder som det går. På fredag ser det ut som att vädret ska börja vända och bli varmare, kan ju hoppas på det då. Tösen har pratat nu i 14 dagar att hon vill bada. Ja nåväl det går kanske inte direkt bada ute då, men vi kan ju fylla upp poolen i alla fall så hon kan leka loss lite.

Hajar ni och en rosa kjol

Jag beställde en rosa kjol från H&M igår natt samtidigt som jag kikade på Hajen 1. Ja vilken nostalgi egentligen, kikade ni på hajenfilmerna? Jag kikade på dem när man var tidig tonåring och då var man ju rädd för dem och satt med andan i halsen i soffan och typ vågade ej titta. I går då jag kikade på den tyckte jag bara det var overkligt och att de smutskastar hajen. Vad jag förstått så är inte hajar sådär, de är väl skygga?! Det var ju vithaj de skapade i filmen och det är väl den som är farligast i så fall?

Jag beställde som sagt en rosa pliserad kjol i går natt och jag tycker det är så fint att ha exempelvis en skjorta eller en tisha i stoppat i. Jag tänker mig rosa kjolen och en vit blus med lite spets i v – ringningen som jag har hemma sedan innan, hur snyggt låter inte det?! Ska visa er då jag fått hem kjolen. Bellis kommer nog bli avis på sin mamma, för tänk er hur hon kommer känna då mamma, ja mamma går runt i en rosa kjol! Det är väl förbjudet område eller? Jag kan tänka mig att beställa en svart, skulle kunna ha en enfärgad ljusblå eller en knallröd också. Jag fick känsla direkt då jag såg kjolen och kunde inte låta bli att inte beställa hem den, så KLICK sa det bara. Att man dessutom hade rabattcheckar gjorde ju inte saken sämre heller.

Vilken färg hade ni valt?

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

8 reaktioner till “Hajar ni och en rosa kjol!

 1. I helgen kollade jag och min kille på hajen 2. Kan säga att vi tycker att första filmen är så mycket bättre 🙂 Jag tror att hajen i filmen är en vithaj 🙂

  Gilla

 2. Som jag förstått det så beror många av hajattackerna på missförstånd. Vithajen attackerar underifrån och våra kroppar eller om man har en surfingbräda ser ut som en säl i hajens ögon.
  Härlig färg på kjolen, jag hade nog gillat den ljusblåa också.

  Gilla

 3. Ja, hajar är skygga 🙂
  Gillar inte alls de filmerna, har nog aldrig gjort det faktiskt.
  Hade kunnat tänka mig en svart kjol. 🙂
  Fast i år är det ju höst ute istället för sommar 🤔

  Ha det så bra 🙂

  Gilla

 4. Åh jag hörde att Hajen var på tv igår men blev inte att jag såg den! Såg den för många år sen så kommer inte ihåg hur det är riktigt, men otäck minns jag :’D Kjolen är verkligen himla fin, älskar färgen!! ❤

  Gilla

 5. Men såååå fin!! Har kollat fler tal gånger på den men känner att jag har nog tillräckligt med plisserade kjolar😂❤️

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.