Vad hålls ni med egentligen?

HEJ

God förmiddag på er, här är det full fokus på skolarbetet fram tills nu. Jag har t.o.m tisdag på mig, och jag ville göra klart så mycket som möjligt det går i helgen just för att BQ,s semestervecka är slut nu och han jobbar nu 3 v innan det är semester för honom. Jag ville göra klart så jag slipper sitta lika länge om dagarna när jag är själv med henne. Är det fint väder vill man ju göra något tillsammans med henne och så får jag plugga resten då BQ kommit hem från jobbet och de tider som passar om dagarna och det flyter på. Inte så kul att börja med allt på kvällen efter 17 då han kommer hem. Därför har jag valt att sitta mer på helgerna nu och göra klart mycket då. Man får göra allt av de bästa världar som det går.

VAD HÅLLS NI MED EGENTLIGEN?

Flera kanske undrar varför jag inte har henne på fritis några timmar varje dag. Visst det hade jag kunnat. Dock slår de ihop sig med alla skolor nu, de börjades med förra veckan fram tills skolan börjar och det ville vi att hon skulle slippa. Tänker inte gå in mer ingående om det med respekt för Bellis. Hon skulle inte må bra av det helt enkelt. Hon mår bra av rutiner och trygghet av de fröknar hon känner.

Funderar lite på vad tösen och jag kan hitta på om dagarna eftersom det är lite sisdådär med vädret och man ska inte göra så mycket inneaktiviteter med folksamlingar. Djurparken skulle vi absolut kunna åka till igen någon dag hon och jag, men bara vara utomhus.

Vad fördriver ni tiden med med barnen på sommarlovet?

Sommarlov, sommar sommar Sommarlov!

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

11 reaktioner till “Vad hålls ni med egentligen?

  1. Måste bara fråga vad betyder Vad hålls ni med egentligen? Fritids och förskola på somrarna var aldrig aktuellt för oss. Minns att jag jobbade en veckan på sommarförskolan då även fritids var där. Hemskt för tror ingen ville vara där alls. Vädret är ju toppen igen så det finns ju tusen saker att göra.

    Gilla

  2. Jag kan inte säga hur jag skulle göra, då jag inte har några barn. Men tycker alla ska få göra det som man själv tycker passar. Man gör ju sitt bästa för ens barn tänker jag 🙂 Hoppas du får en bra start på nya veckan! 🙂

    Gilla

  3. Du är duktig som kämpar på med skolarbetet, önskar dig all lycka till med det….jag förstår precis varför du har Bellis hemma…vi hade tur och slapp sammanslagningar när barnen var små. (här fanns liksom inget att slå ihop med). Jag hade inte känt mig trygg om jag plötsligt skulle lämnas till okända fröknar och nya barn. Skaffa en massa utomhusspel….boule, krocket, kasta ring på ringar mm…det är lika kul för vuxna som barn och ger samtidigt bra träning i koordination och tålamod…..

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.