Powerwalks hälsosammare än man tror

HEJ

Gokväll, denna dag vet jag inte var den tog vägen. Det bara rasslade till så var det kväll. Det är ovanligt då det är söndagar, för jag brukar tycka dem är jättesega. Det blir ju lite så då man har tvättat och pluggat stor del av dagen. Jag har i alla fall hunnit med en rask powerwalk på en timma nu i kväll också och det var toppenskönt och med musik i öronen. Vad föredrar ni för musik? Har ni någon favoritlåt just nu som ni vill dela med er av?

Powerwalks och promenader är så mycket bättre och hälsosammare än man tror

Det tänker man faktiskt inte på hur mycket det verkligen ger. Det är inte bra bara för att hålla vikten eller gå ner vi vikt. Det är även viktigt för kroppshållningen, mage och tarmar och även motverka benskörhet. ”Hälsoliv” tipsar här om åtta saker som gör att man får en inblick i varför det är bra – Åtta saker som händer med din kropp när du promenerar. För mig ger det så mycket för mig själv också. Jagt behöver den egentiden och vill jag ha musik i öronen så får man lyssna på den musiken man vill i lugn och ro för en stund.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Powerwalks hälsosammare än man tror

  1. Håller med dej har med börjat att komma i gång med pouwe wals i gen. Och det känns fruktansvärt skönt 😊 jag brukar lysssn på smith end tell super bra promenad musik

    Gilla

  2. Det är superbra med powerwalks! Jag klarar inte av det tempot längre tyvärr pga min överrörlighet i ena fotleden. Har tack och lov fått ett specialtillverkat inlägg genom ortopedtekniker så jag kan ta vanliga promenader igen i alla fall. Så underbart härligt med en promenad med bra musik i öronen! Kram 💖

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.