Midnattsol i dubbel dos!

Hej

Godmorgon på er, här är det två trötta föräldrar idag, men det är självförvållat då vi valde att sitta uppe lite längre igårkväll. Vi kikade film och mös och vi glömde bort tiden, kl 01 gick vi och la oss. Som två nyförälskade tonåringar som inte har ansvar för nästkommande dag och att klockan är långt över läggdags. Mysigt såklart, men man är trött. Bellis vaknade kl 7. Idag fick det bli stora muggen te och piggna till.

Jag har fått nys om en produktserie som heter Midnattsol Sweden som jag är lite sugen på att testa. Det verkar vara toppenprodukter. Jag har kikat in dessa och är lite sugen på dem.

Har någon testat deras prodouktserie och vad tyckte ni i så fall?

Beskrivning

Brightening Peeling Gel

MIDNATTSOLs lingonfröolja används här främst för sin smidighet och förmåga att ge extra lyster åt huden. Bomullsfiber och extrakt av pilträdsbark avlägsnar de yttersta gamla skikten av hornvävnad, vilket resulterar i en hud med förbättrad lyster. En kombination av riskliextrakt och honung återfuktar huden och ger en naturlig, skonsam och subtil peelingbehandling.

Beskrivning

Make Up-Bas med SPF 20

MIDNATTSOL Återfuktande Make-Up Bas med SPF 20 innehåller hyaluronsyra för att ge en lätt återfuktning och fräsch känsla. Texturen är matt för att ligga skönt på huden och utgöra en bra bas för make-up som inte kladdar. Grönt te-extrakt har satts till för att förse hudytan med extra skydd i form av antioxidanter. Tillsammans med övriga ingredienser gör det MIDNATTSOL Make-Up Bas till en multifunktionell och samtidigt väldigt skön produkt att applicera.

Beskrivning

Meadow Day Cream

Krämen innehåller lingonfröolja i kombination med hyaluronsyra för bättre återfuktning och en vital hud med vacker lyster. MIDNATTSOL Meadow Day Cream är berikad med ett proteinkomplex som bidrar till ökad kollagenbildning och en lätt muskelavslappnande effekt som minskar fina rynkor. Hyaluronsyra bidrar till att hålla huden återfuktad.

En speciell form av E-vitamin från lingonfröolja, C-vitamin och portlak som används i traditionell kinesisk medicin ger huden ett unikt antioxidantskydd.

Publicerat av

Mirre - Sweetwords

Hej, här har ni mig, Mirre en Oskarshamnare, som nu bor med min familj i Dalarna. Här skriver jag ner mina tankar i text och bild. Jag jobbar som barnskötare på en större förskola. Lycklig flickvän till BQ sedan sommaren 2001. Efter 7 års kämpande och av dem 2½ års försök via IVF så föddes vår fina dotter, den 23 Nov - 2013. / Välkomna hit, mycket nöje Kram Mirre ❥

4 reaktioner till “Midnattsol i dubbel dos!

  1. kan vara skönt att glömma bort tiden och lägga sig sent ibland även om man har barn och ansvar, mindre roligt att vara trött dagen efter men det brukar fungera ändå då det inte blir så ofta man gör det

    Gilla

  2. I land gör man lov att vara uppe länge…själv har jag slocknat riktigt tidigt två dagar i rad. Men nu startar semestern och då kan man göra lite vad man vill
    Kram Kajsa

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig om hur din kommentarsdata bearbetas.